ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

90´s v Plzni /90´s v Plzni 22. října 2017   (17:17)20. 10. - Hala Lokomotiva Plzeň/Best Retro Partyof 90's in Pilsner

90´s v Plzni /90´s v Plzni

Petr Černohorský


„Srdcovka“! Alespoň pro mě. Tak se dá nazvat mega party 90‘s Explosion, která se konala v hale TJ Lokomotiva v Plzni. MC Erik & Ivana, Loona, Masterboy, Captain Jack – „hvězdy mého mládí“.
A je to tu! Přícházejí moderátoři Eva Decastelo a Matúš ,,GOGO" Klajdač, kteří nás provázejí celým večerem a zhostí se toho s neuvěřitelným temperamentem. Za DJ pultem to rozjíždí DJ Martin HájekKISS rádia. Pouští pecky jako Freed from desire, Saturday night, Free styler a další. Hromadně za zpěvu Happy Birthday jsme popřáli panu Petrovi z publika k jeho narozeninám a Macarenu si 3 „vyvolení“ zatančili přímo na pódiu a odnesli si jako trofej  CD 90‘s Night Explosion.
Je 20.06 h a na scénu přichází za bouřlivého potlesku MC Erik & Ivana a jako první hitovku předvádí U cant stop, následuje I feel good, při které vynikl Erikův úžasný „chraplák“, Keď pride laska, která dojme, troufám si říct, snad každou ženu, ale i muži „zjihli“. Při písni Anjel se mi tajil dech nad hlasovým rozpětím Ivany Polačkové. Poslední vzpomínkou na léto byla Summer Nights.
 
 „Breathtaking“! At least forme in person. That´s the best way how to call mega 90‘s Explosion party, which was held in a hall of TJ Lokomotiva in PilsenMC Erik & IvanaLoonaMasterboyCaptain Jack – „the stars of my youth“.
And here it goes! There are coming hosts Eva Decastelo and Matúš ,,GOGO" Klajdač, who accompanied us the who leevening and raised to the occasion with unstoppable energy. TheDJ Martin Hájek from the radio KISS is whooping it up behind the mixcounter. He is playing hits sorts of Freed from desireSaturday night, Free styler and many others. Us together wished Mr. Peter from the audience for his birthday with the song of Happy Birthday. The three „chosen fans“ were dancing  Macarena song  straight on the stage and took away a trophy of the CD 90‘s Night Explosion.
It´s 8.06 pm and MC Erik & Ivana turned up on the stage with the thunderous applause. As a first hit they let out U cant stop, followed up bythe song I feel good, where Erik´s wonderful voice excelled, then Keďpridelaska, which touches, I dare to say, almost each woman, and even men „thrill“. The song Anjel took my breath away while listening to Ivana Polačková´s voice range. The last remembrance of the summer was the melody of the Summer Nights.

„Srdcovka“! Alespoň pro mě. Tak se dá nazvat …

FOTO PRO RADOST
Show se rozjíždí neuvěřitelným tempem, přichází zarepovat Homer Simpson, 3 pěkné „baby“ z publika se svíjí na podiu při písni I’m too sexy a odnesou si opět pěkné ceny. DJ se opravdu vyznamenává – publikum skanduje při hitech jako je Ecuador, Played a live od Safri Duo a I’ts my life od Dr. Albana.
LOONA! Přichází krásná blonďatá Holanďanka, která má navíc charisma a srší energií, a s ní dvě tanečnice ve třpytivých oblečcích, které nenechají v klidu snad žádného návštěvníka mužského pohlaví. Zazněly songy jako Parapapapapa, Vamos a la playa, Badam, Mamboleo a během písně Hijo de la luna (Syn Luny) prokázala čest jistému pánovi z publika a „zaploužila“ si s ním. Radost ovšem udělala více fanouškům, když začala rozhazovat svá CD... a že jich nebylo málo. Rozloučila se písní Bailando a „skokem do davu“ za neuvěřitelných ovací všech přítomných.
Velice jsem se těšila na Masterboy a je to tady! Charismatický zpěvák Tommy Schleh to umí rozjet - Love generation, Anybody, obrovské hity Land ofdreaming a Love message, při kterých opravdu zpíval snad každý, kdo ještě neměl vykřičené hlasivky a v neposlední řadě  i Feel the heat of the night a I got to give up. Jelikož jsem byla přímo u pódia, tak jsem mohla sledovat výraz dojetí zpěváka, když jednomu fanouškovi podepisoval magnetofonovou kazetu. Zkrátka byli fantastičtí stejně, ne-li lepší, jako když jsem je poslouchala jako náctiletá.
 
The show is geting the ball rolling in anuncredible speed, Homer Simpson is coming up to rap and three beautiful „chicks“ from the audience are dancing on the stage with the song of I’m too sexy and once again get away with nice prizes. The DJ is playing really fantastic music– the audience is chanting with the hits as EcuadorPlayed a live from Safri Duo and I’ts my life from Dr. Albana.
LOONA! Here she comes, the beautiful blond Dutch lady having a fascinating personal charm and brimming with energy. There we can also see two dancers in glittering costumes with her who probably don´t keep calm any of onlookers especially males. Then we could hear the songs as ParapapapapaVamos a la playaBadamMamboleo and more over during the lyric of Hijo de la luna (Son of the Moon) Loona showed the honour to the certain man from the audience and danced slowly with him. Besides more fanswere made happy when she started to throw around her CDs among them... and there weren´t just a fewof them. Last of all she said goodbye with the song of Bailando and „jumped in a crowd“ while being given an absolutely incredible outstanding ovation of all participants.
Me in person to behonest, I was really ooking forward to the Masterboy song. And suprisingly it came up!  A charismatic singer Tommy Schleh know show to hold a party - LovegenerationAnybody, top popular songs Land of dreaming and Love message. Nerly everybody, who hadn´t have shouted of hoarse, was singing. Last but not least wecould also hear Feel the heat of the night and I got to give up. As I was standing straigt at the stage I could see him tremblingin emotion while signing the audio tape of the admirer. .Simply all of them were as fantastic as they used to be when I was listening to them as a teenager.

Show se rozjíždí neuvěřitelným tempem, …
Růžový panter? Že byste ho tu nečekali? Přiznám se, že ani já ne! A přesto tu byl a zatančil… Stejně tak jako si „střihli“ tři fanoušci  Billie Jean od Michaela Jacksona.
A zlatý hřeb večera? Je přesně 23.15 h a na stage přibíhá Captain Jack spolu s tanečnicemi ve stylovém vojenském oblečku. A teď už se opravdu otřásají zdi haly, atmosféra je naprosto úžasná, napětí vrcholí… Lidi skáčou, tleskají a zase skáčou…Nebudu už asi jmenovat všechny hitovky, vzhledem k tomu, že jich bylo opravdu hodně, zmíním jich pouze pár - Little boy, Captain JackSoldier soldier,  Drill instructor. Štastný fanoušek si odnesl i triko, budiž mu přáno.
A co dodat na závěr? Asi jen to, že to byla opravdu super akce, kde se všichni náramně bavili, celé publikum, a troufám si říct, že i samotní účinkující. Několikrát se vraceli na pódium a přidávali. Já osobně jsem si odnesla i pár fotek z retro koutku s rekvizitami a doufám, že až bude příští rok podobná akce, že se sem vrátím.

The Rose Panther? Wouldn´t you expecthim in there? To tell you the true, neither would I! Still and all heal so appeared in there and danced… same as the three of their fans of Billie Jean from Michael Jackson.

And the highlight of the evening? Exactly 11.15 pm Captain Jack reached the stage together with dancers dressed in stylish military costumes. And that momentall walls of the hall were shaking and the atmosphere was totally amazing, excitement crowned…people jumpped, applauded and jumpped again and again … I can´t name all top songs followed up as there were lots of them. I mention just some of the most popular ones - Little boyCaptainJack,  Soldiersoldier,  Drillinstructor. Further more one of the luckies got a Tshirt ,what more to ask.

And finallyhow to sum it up? Probably just that it was an absolutely amazing event which everybody totally enjoyed, I dare to say that thew hole audience and even performing artist themselves. Several timest hey cameback and added other songs. I personally carried away a few pictures from a retro corner with stage properties. I believe that next year return oncemore if such an event will be held again.

Růžový panter? Že byste ho tu nečekali? …

FOTO PRO RADOST


Petr Černohorský 161 fotografií v galerii


autoři:text:     Naďa Vrbová překlad:Petra Čížková
foto:     Petr Černohorský



Další články žánru Disco

Kpt. Krab vydává singl, jede koncerty Ústecký hudebník, performer a avantgardista Kpt. Krab, přináší fanouškům nečekaný hudební zážitek s jeho nejnovějším singlem s křiklavým názvem “Jediný dobrý ska je láska”. Jedná se o píseň, která nám připomene, proč jsme zamilovaní do ska hudby. Lucie Bílá a Čechomor spojili síly, žánry a přepsali folkrock - popové dějiny ve Velké Chuchli! Lucie Bílá a Čechomor svými hity s live premiérou nových písní učarovali pražské Chuchli a my byli při tom! Stalo se tak ve středu 28. 6. na - pro koncerty velmi netradičním místě – dostihové dráze ve Velké Chuchli. Hudební událost roku se blíží, Rock for People v čele s MUSE, Slipknot, Machine Gun Kellym a The 1975 k lineupu přidává Alice Merton, The Warning, Ben Cristovao a další “Zdvojnásobili jsme budget festivalu a připravujeme opravdu výjimečný ročník.” Loňský vyprodaný ročník Rock for People přinesl organizátorům mnoho úspěchů včetně zařazení mezi TOP 10 středních evropských festivalů a TOP 10 promotérů podle European Festival Awards nebo titul Akce roku 2022 v Anketě Žebřík. Na ty organizátoři navazují největším ročníkem v historii festivalu a slibují jedinečný zážitek. 90s Explosion po 2 letech vyprodalo BRNO!! 90s Explosion open air festival se uskutečnil v Brně i přes nepřízeň počasí. 90´s EXPLOSION VYPRODALO VÝSTAVIŠTĚ V PRAZE! Tohle Výstaviště v Praze už dlouho nepamatuje! Světový hudební umělci z 90. let přilákali na výstaviště v Praze Holešovicích úctyhodných 17 000 fanoušků a fanynek na největší open air festival - 90. let a to 90´s Explosion! 90´s Explosion open air festival se letos uskuteční v Praze na Výstavišti! Největší open air festival 90´s Explosion se po několika letech uskuteční v Praze!! Všechno nejlepší k narozeninám aneb už začínáme tančit , jsou nám 2 roky! Příbramský taneční club Béčko oslavil začátkem září své druhé narozeniny společného miminka jménem Music Club Béčko! Ano přátelé dva roky má za sebou i přes veškeré trable s covidem a totální nejistotou co s nimi bude, zda to dají, či padnou? Pana Babiše tedy necháme raději venku a my s dance boy B půjdeme konečně dovnitř, hodit očko na pařmeny a pařmenky!

Další fotoreportáže

Punková 10x3 Tour 2024 má obrovskou fanouškovskou podporu, plzeňský Medvěd byl našlápnutý k prasknutí Společné turné tří základních kapel The Fialky, Totální nasazení a Nežfaleš se střídajícími se hudebními hosty, plní kluby napříč naší vlastí od 8. března. Vyprodáno, zbývá jen pár lístků… a tak nějak podobně zní komentáře pořadatelů jednotlivých koncertních zastávek. Plzeňský Bílej Medvěd si tak v praxi mohl 23.3.2024 okusit na vlastní kůži, jaké to je vyvěsit u vstupu cedulku vyprodáno! Scéna připravená, nazvučeno, takže v podstatě nic nebránilo v odpálení zahajovacího setu, byť se ke vstupním dveřím táhla ještě pěkně dlouhá fronta hostů. V tomto případě vyšli pořadatelé návštěvníkům vstříc promítáním přímého přenosu z pódia na plochu těsně u vstupu. Karvinská Doga se na koncertní zastávce v Katovicích představila v plné síle, zdatným předskokanem se stala skupina Jacker’s Republiková šňůra Harley-Davidson Ostrava tour 2024 kapely Doga má v rozpisu 13 zastávek, na kterých si fanouškové užívají kvalitní muziku podpořenou výraznými scénickými kulisami. Jedním z této dlouhé řady koncertů byl avizovaný na pátek 22.3.2024 s místem konání v KD Katovice na Strakonicku. Byť se místní sál nepyšní nijakými megarozměry, zaplněnost a skvělá nálada hned při rozjezdové kapele Jacker’s byla cítit ze všech koutů tohoto kulturního stánku. Domácí KOHN přilákal před plzeňské pódium početnou návštěvu Tradiční Velikonoční trhy na náměstí Republiky v centru Plzně měly v pátek 22.3.2024 rockový hudební doprovod. Své aparáty tu rozbalil domácí KOHN, kterého přišla podpořit početná návštěva kmenových fanoušků rozšířená o kolemjdoucí hosty procházející se mezi stánky trhovců. Koncert se tak těšil zasloužené pozornosti a určitě se zařadil k těm povedeným, které se pod katedrálou sv. Bartoloměje uskutečnily. První den Velikonočních trhů v Plzni měl hudební doprovod staňkovské kapely ErozE Tradiční trhy v období velikonočním odstartovaly na plzeňském náměstí Republiky ve čtvrtek 21.3.2024. Kromě tematického zboží v desítkách prodejních stánků nabízí tato událost i hudební představení na prostorné stage pod katedrálou sv. Bartoloměje. Na ní se jako první letošní koncertní doprovod představila rocková skupina ErozE, jejíž playlist si zájemci mohli poslechnout od patnácté hodiny ve třech setech. Doga v rámci turné Harley-Davidson Ostrava Tour ovládla Mrákov! O živelný start se postarali Jacker's Dnes už legendární hardrocková Doga se po několikaměsíční unplugged šňůře započaté úspěšným turné po Americe, opět vrátila k „elektrice“ a vyrazila dobýt Čechy, Moravu i Slezsko v rámci zbrusu nového řádně nadupaného turné s názvem Harley-Davidson Ostrava Tour 2024. Ve velice dobrém světle se na dožickém sále představila rocková kapela Joker Březnové víkendy jsou v mnoha obcích a městech věnovány hudebním společenským večerům, plesům či maškarním bálům. Právě maškarní bál byl v sobotu 16.3.2024 očekávanou událostí v obci Dožice na Mladosmolivecku, kde se o rockový doprovod tradičně se zde konající akce postarala kapela Joker. Termín byl rok dopředu jasně daný, muzikanti po zvukové zkoušce připravení, takže nic nebránilo v odstartování taneční zábavy. Na ní si našli cestu jak místní, tak fanoušci jmenované skupiny, samozřejmostí byla i početná skupina hostů v nápaditých maskách a kostýmech. Ve Stříbře odstartoval Harlej koncertem před zaplněným sálem jarní Zatím je to dobrý Tour s pořadovým číslem 2 Loňská podzimní šňůra na podporu alba Zatím je to dobrý měla vysokou návštěvnost snad na každé hudební zastávce napříč naší vlastí. Není proto od věci, že pražský Harlej jarním Tour 2024 vychází vstříc fanouškům a sálovými koncerty si úspěšně rozšiřuje už teď bohatou posluchačskou základnu. Stříbro se tak v pátek 15.3.2024 stalo odrazovým místem harlejáckého putování zemí Českou, které se do kapelní kroniky zapíše výrazným písmem.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz