ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Francouzské hvězdy vyšly na českém nebi a byla to exploze barev a tónů, Ofenbach zahráli pro české publikum! 1. října 2019   (19:28)Ve čtvrtek 26.9.2019 v pražském klubu Roxy zahrálo Francouzské duo Ofenbach!

DJ MadelaineMichael COfenbach
Francouzské hvězdy vyšly na českém nebi a byla to exploze barev a tónů, Ofenbach zahráli pro české publikum!

Michal Čeleda



KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ
Celou akci zahájila ve 20 hodin drobná blondýnka původem ze Zlína. Její pravé jméno je Magda, ovšem na české house scéně je známá jako DJ Madelaine a já si troufám říct, že o ní v budoucnu rozhodně ještě uslyšíme!
 
Ostatně, důkazem toho, že Madelaine house hudbě rozumí, bylo její vystoupení coby předskokana právě Ofenbachu. Bravurně sestavený mix, ve kterém se střídala klidná melancholická melodie s výbušnou energickou hudbou, jenž byla doprovázená rytmem typickým pro house music, návštěvníkům clubu Roxy sliboval nezapomenutelný zážitek. Taneční náladu podporovalo i zajímavě a hravě vytvořené video, které v dokonalém souladu dokreslovalo celé Madelainino vystoupení. Výsledkem byla uvolněná atmosféra, která vyzývala k nekonečnému tanci a budila v návštěvnících přátelskou a pohodovou náladu. Nejlepší kousky si ale Madelaine schovala až do druhé půlky svého vystoupení, kdy se mix zbarvil exotickými tóny. Dokonale tak připravila publikum pro Doriana a Cesara.

Celou akci zahájila ve 20 hodin drobná …
Když nastoupilo na stage duo Ofenbach, všímavé publikum je přivítalo bouřlivým potleskem a jásotem. Za Dorianem Lo a Césarem de Rummelou stojí příběh, který by mnozí nazvali romantickou pohádkou. Duo Ofenbach totiž tvoří dva kamarádi od útlých dětských let. Muzice se začali věnovat po tom, co jim Dorianův otec vyprávěl příběh o své zkušenosti, kdy sám hrál v kapele. Kluci si tak založili vlastní kapelu, která byla původně rocková. Později zremixovali několik známých hitů od tak zvučných jmen, jako jsou Led Zeppelin, The rolling stones nebo Guns and Roses. Opravdového hudebního uznání se ale duo dočkalo až potom, co vyšel song Be mine, který se největší přízni těšil v Rusku a Polsku.

Když nastoupilo na stage duo Ofenbach, všímavé …
Své vystoupení v Roxy zahájili znělkou známého hitu Guns and Roses, Sweet Child O' Mine, a hned za ní zazněla jejich skladba Be mine, která publikum dostala do varu. A ve varu posluchače udržovali po celé své vystoupení, které se v plynulém tempu přeneslo k remixům v deep house tempu. Nechyběla ani jejich nová věc Rock It. V doprovodu světelných efektů a velice dramaticky zpracovaného videa celá show dua Ofenbach v divákovi zanechávala pocit napjatého vzrušení a úžasu. Není divu, že si tyto kluky vzali pod křídla djové tak zvučných jmen, jako je například Tiësto.

Své vystoupení v Roxy zahájili znělkou známého …
Chvilku po 24 hodině otěže od vyčerpaných Ofenbach přebral Michael C. Kluk původem z Prahy rozhodně není na house scéně žádný nováček. Jeho tvorba je plná pozitivní energie a emocí, jenž přirozeně přenáší na své posluchače.
 

Chvilku po 24 hodině otěže od vyčerpaných …
Dělat doskokana po takovém energickém vystoupení francouszkých Ofenbach, je velice náročná úloha. Ale Michael C se jí zhostil s největším možným nasazením a bylo co poslouchat. Tempo hudby v Michaelově podání trochu zvolnilo, ale rozhodně by se nedalo označit za utahané. Ba naopak se jednalo o příjemný relax v duchu house hudby, který publikum po divokou energií nabitých Ofenbach jistě s radostí přijalo. Svou hudbou totiž velmi výrazně přispěl k příjemému a nenucenému závěru celého večera, který pro ty, jenž měli to štěstí a nemuseli ráno vstávat do práce, končil až v pozdních ranních hodinách.

Kdybych měla shrnout několika slovy celou tuhle akci, musela bych říci, že se jednalo o explozi barev a tónů, která posluchače nenechala ani chvíli ve stavu „nudím se“. Účinkující, v čele s Ofenbachem, jasně ukázali, jak barevná a zábavná může být house hudba. Byl to večer plný veselí, uvolňujícího tance a různorodých pozitivních emocí, které ve vás zanechaly ten příjemný pocit z opravdu dobré párty.
 
Pár perliček na závěr:
 
Hodinku před začátkem celé show jsem měla možnost prohodit pár slov s lidmi, bez kterých by to fakt nešlo a kteří se v klubu Roxy starají o vaše pohodlí, tedy s personálem. Jen pro zajímavost, na tuhle akci se prodalo 1200 lístků, ale účast se očekávala ještě o něco vyšší.
 
Ještě před vystoupením Ofenbach jsem vyzpovídala jejich fans. A co že si od Ofenbach slibovali?
Sympatická partička mladých děvčat doufala, že zazní nejen remixy, ale i vlastní tvorba Ofenbach. To si myslím kluci splnili na jedničku. Zato jejich obavy, že to kluci brzy zabalí a po dlouhé vyčerpávající cestě si budou chtít jít odpočinout se ukázaly jako liché. Kluci opravdu do show dali všechno a myslím si, že to bylo hodně znát.
 


FOTO PRO RADOST


Michal Čeleda 181 fotografií v galerii


autoři:text:     Jiřina Tylová
foto:     Michal Čeleda



Další články s interprety Michael C, Ofenbach

Sunset garden by Melvin Coxx? Ano a to do slova a do písmene! Český Krumlov pařil na max! Sunset Garden by Melvin Coxx v Českém Krumlově byla konečně párty našich duší! House music a hudební nástroje k tomu? Klávesy, saxofon, elektrické housle, drum pad a zpěv, to vše v jedné zahradě? Live Poetic Show se vrátila! Sunset Garden Český Krumlov Live Poetic Show Live Poetic Show se vrací do Českého Krumlova! Soutěž o dva lupeny na Ofenbach v Roxy! Francouzští DJ's a producenti Ofenbach, vystoupí 26. září 2019 v pražském klubu Roxy a Ty můžeš být u toho! Hvězdy taneční hudby Ofenbach zahrají v Praze Bomba na současné scéně house music, francouzští DJové a producenti Ofenbach, vystoupí 26. září 2019 v pražském klubu Roxy. Jedni z nejpopulárnějších zástupců svého žánru zahrají pro tuzemské publikum svůj dj set nadupaný pozitivní energií v rytmech deep house music na začátku příští klubové sezony. Ofenbach sklidili úspěchy díky vlastním trackům jako Be Mine, Katchi nebo Paradise. Pro Prahu připravují speciální show. 5 důvodů, proč vyrazit o víkendu na Mácháč Již tento týden se u Máchova jezera rozvlní davy lidí. Od pátku 23. do soboty 24. srpna se tu uskuteční 19. ročník tanečního open air festivalu Mácháč. Hvězdný stohlavý line-up s Timmym Trumpetem v čele, písečná pláž a spousta taneční zábavy. Dorazte i vy na pláž Klůček v Doksech. Hříměždice a jejich 20. ročník mistrovství ČR v extrémních skocích! Kdo zavítal během víkendu do malé obce Hříměždice, ten nemohl být zklamán! Pořadatelé mají již za roky práce zmapováno, jakou práci si mají dát s kompletními technickými a organizačními přípravami a jakých chyb se vyvarovat.

Další články žánrů Elektronická hudba, House, World music, ethno music

Charismatičtí Kollárovci po roce opět okouzlili plzeňskou Šeříkovku! Oblíbený sál plzeňské Šeříkovky přivítal další speciální koncert. S tradiční slovenskou lidovou hudbou v novém kabátu plnou známých hitů a energické show se tam v rámci svého turné po ČR totiž po roce vrátili legendární Kollárovci. A jak jsme již jednou psali... Když se spojí tradiční „východňárský“ folklór s osobitým moderním pojetím a slovenským charismem a temperamentem, nemůže to dopadnout jinak než skvěle. A přesně to se v Plzni potvrdilo... Oblíbení Kollárovci se po roce opět vrátí na „místo činu“ – do sálu plzeňské Šeříkovky! Rok se s rokem sešel a známá kapela šířící slovenský folklór v netradičním podání – Kollárovci v rámci CZ TOUR 2024 opět potěší své „sousedy z ČR“. Ve výčtu koncertů kluci nevynechají ani legendární sál plzeňské Šeříkovky, který v loňském roce beznadějně vyprodali. Rudimental míří na Let It Roll 2024! Milovické letiště, Rudimental a LET IT ROLL 2024!! Kpt. Krab vydává singl, jede koncerty Ústecký hudebník, performer a avantgardista Kpt. Krab, přináší fanouškům nečekaný hudební zážitek s jeho nejnovějším singlem s křiklavým názvem “Jediný dobrý ska je láska”. Jedná se o píseň, která nám připomene, proč jsme zamilovaní do ska hudby. Předposlední postupové kolo MÚZY s číslem 6 Šesté kolo soutěže MÚZA,které se koná ve středu 8. 11. od 20 hodin v Divadle Pod lampou Vás provede neotřelými hudebními styly se zajímavou sortou soutěžících kapel. Na programu bude folk, world music, pop i metal. La Banda de Contenedor - Dirty culture room Podle Bandzone je La Banda lo-fi dance music z Hrobu, dle rozhovorů pro Headliner z pera Marka Reinoha se zase jedná o ústecko-teplickou bandu hrající „melodický elektropop říznutý punkem a psychedelií postavený na afro-kubánských rytmech a funkové base“. Do Prahy poprvé míří festival korejského fenoménu K-POP K-POP poprvé v Praze a přijedou i jihokorejské superstars.

Další fotoreportáže

Punková 10x3 Tour 2024 má obrovskou fanouškovskou podporu, plzeňský Medvěd byl našlápnutý k prasknutí Společné turné tří základních kapel The Fialky, Totální nasazení a Nežfaleš se střídajícími se hudebními hosty, plní kluby napříč naší vlastí od 8. března. Vyprodáno, zbývá jen pár lístků… a tak nějak podobně zní komentáře pořadatelů jednotlivých koncertních zastávek. Plzeňský Bílej Medvěd si tak v praxi mohl 23.3.2024 okusit na vlastní kůži, jaké to je vyvěsit u vstupu cedulku vyprodáno! Scéna připravená, nazvučeno, takže v podstatě nic nebránilo v odpálení zahajovacího setu, byť se ke vstupním dveřím táhla ještě pěkně dlouhá fronta hostů. V tomto případě vyšli pořadatelé návštěvníkům vstříc promítáním přímého přenosu z pódia na plochu těsně u vstupu. Karvinská Doga se na koncertní zastávce v Katovicích představila v plné síle, zdatným předskokanem se stala skupina Jacker’s Republiková šňůra Harley-Davidson Ostrava tour 2024 kapely Doga má v rozpisu 13 zastávek, na kterých si fanouškové užívají kvalitní muziku podpořenou výraznými scénickými kulisami. Jedním z této dlouhé řady koncertů byl avizovaný na pátek 22.3.2024 s místem konání v KD Katovice na Strakonicku. Byť se místní sál nepyšní nijakými megarozměry, zaplněnost a skvělá nálada hned při rozjezdové kapele Jacker’s byla cítit ze všech koutů tohoto kulturního stánku. Domácí KOHN přilákal před plzeňské pódium početnou návštěvu Tradiční Velikonoční trhy na náměstí Republiky v centru Plzně měly v pátek 22.3.2024 rockový hudební doprovod. Své aparáty tu rozbalil domácí KOHN, kterého přišla podpořit početná návštěva kmenových fanoušků rozšířená o kolemjdoucí hosty procházející se mezi stánky trhovců. Koncert se tak těšil zasloužené pozornosti a určitě se zařadil k těm povedeným, které se pod katedrálou sv. Bartoloměje uskutečnily. První den Velikonočních trhů v Plzni měl hudební doprovod staňkovské kapely ErozE Tradiční trhy v období velikonočním odstartovaly na plzeňském náměstí Republiky ve čtvrtek 21.3.2024. Kromě tematického zboží v desítkách prodejních stánků nabízí tato událost i hudební představení na prostorné stage pod katedrálou sv. Bartoloměje. Na ní se jako první letošní koncertní doprovod představila rocková skupina ErozE, jejíž playlist si zájemci mohli poslechnout od patnácté hodiny ve třech setech. Doga v rámci turné Harley-Davidson Ostrava Tour ovládla Mrákov! O živelný start se postarali Jacker's Dnes už legendární hardrocková Doga se po několikaměsíční unplugged šňůře započaté úspěšným turné po Americe, opět vrátila k „elektrice“ a vyrazila dobýt Čechy, Moravu i Slezsko v rámci zbrusu nového řádně nadupaného turné s názvem Harley-Davidson Ostrava Tour 2024. Ve velice dobrém světle se na dožickém sále představila rocková kapela Joker Březnové víkendy jsou v mnoha obcích a městech věnovány hudebním společenským večerům, plesům či maškarním bálům. Právě maškarní bál byl v sobotu 16.3.2024 očekávanou událostí v obci Dožice na Mladosmolivecku, kde se o rockový doprovod tradičně se zde konající akce postarala kapela Joker. Termín byl rok dopředu jasně daný, muzikanti po zvukové zkoušce připravení, takže nic nebránilo v odstartování taneční zábavy. Na ní si našli cestu jak místní, tak fanoušci jmenované skupiny, samozřejmostí byla i početná skupina hostů v nápaditých maskách a kostýmech. Ve Stříbře odstartoval Harlej koncertem před zaplněným sálem jarní Zatím je to dobrý Tour s pořadovým číslem 2 Loňská podzimní šňůra na podporu alba Zatím je to dobrý měla vysokou návštěvnost snad na každé hudební zastávce napříč naší vlastí. Není proto od věci, že pražský Harlej jarním Tour 2024 vychází vstříc fanouškům a sálovými koncerty si úspěšně rozšiřuje už teď bohatou posluchačskou základnu. Stříbro se tak v pátek 15.3.2024 stalo odrazovým místem harlejáckého putování zemí Českou, které se do kapelní kroniky zapíše výrazným písmem.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz