ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Na křest desky nového hudebního projektu bubeníka Tokhiho dorazila celá řada známých tváří v čele s Ilonou Csákovou, Miro Šmajdou a Michalem Kavalčíkem 11. dubna 2018   (13:13)Přední perkusionista Tokhi oslavil v minulých dnech velký úspěch s novým projektem RoyalSquad, který vytvořil spolu se svojí kapelouGroove Army. Jedná se o unikátní hudební a audiovizuální show, která přesahuje několik hudebních žánrů. Groove Army byla zvyklá hrát spíše na firemních akcích, realizovat firemní workshopy a workshopy pro děti v základních školách. Po letech fungování se ale kapela rozhodla, že zaútočí i na koncertní pódia. „Tak jsem si řekl, že mám hodně peněz, tak je investuju do koncertní kapely,“ vysvětlil s nadsázkou sobě vlastní Tokhia hned dodává: „Znáte ten stav, když se snažíte usnout a vůbec to nejde, protože se vám hlavou honí tisíce myšlenek... Neustále vidíte, kam chcete dojít, kde a jak vysoko chcete stát v záři reflektorů - že chcete zanechat stopu. Přinést něco unikátního, vymyslet něco, co lidem vyrazí dech a zažijí nadšení, radost, husí kůži po celou dobu představení. Takhle jsem se cítil těsně před tím, než náš nejnovější projekt: RoyalSquad, dostal podobu, kterou s hrdostí nosí teď.“

Na křest desky nového hudebního projektu bubeníka Tokhiho dorazila celá řada známých tváří v čele s Ilonou Csákovou, Miro Šmajdou a Michalem Kavalčíkem

Lukáš Pivoňka


RoyalSquad byl veřejnosti představen opravdu ve velkém stylu. Tokhi nenechal nic náhodě rozhodl se hned na startu projektu natočit i hudební cédéčko, které je k zakoupení i on-line. CD  nese názvev Enter The G.A.R.S. (GroveArmyRoyalSquad) a je plné deseti nabušených skladeb s třemi bonusy.


KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ
Kmotry desky byly opravdové osobnosti z hudebního světa v čele se zpěvačkou Ilonou Csákovou, kterou v příštích dnech čeká křest vlastní desky. Přesto neváhala a dorazila Tokhiho podpořit. „Já miluji bicí nástroje. Jako malá jsem se učila dokonce na bicí hrát a fušovala jsem Tokhimu do řemesla. Bohužel jsem ale zjistila, že neumím paličky držet zdaleka tak dobře jako mikrofon, tak jsem přešla na zpívání. Proto jsem tady dnes nemohla chybět. Tokhiho tvorba se mi moc líbí, navíc je mi blízké, že pracuje i s dětmi a snaží se prostřednictvím svého bubenického umu bojovat proti šikaně, toho si moc vážím,“ vysvětlila Csáková, proč neodmítla pozvání stát se kmotrou desky Enter The G.A.R.S. Desce přála jen to nejlepší: „Až vaše deska každého roztančí, ať každému buší srdce do rytmu vaší hudby, a ať se deska rozkutálí do světa. Muzika má každému dělat radost, tak jí rozdávejte!“

Kmotry desky byly opravdové osobnosti …
To Miro Šmajda pojal svoji kmotrovskou řeč vtipně. Protože byly na stolech klubu Joe, kde se křest odehrával, rozmístěny špunty do uší, zavtipkoval: „Ano, líbilo se mi vaše vystoupení, možná proto, že jsem měl špunty v uších. Deska obsahuje i plakát celé kapely a tím si mě to cédéčko získalo a určitě si ho koupím,“ smál se účastník Československé SuperStar.  „Projekt se mi samozřejmě líbí moc, proto jsem tady. Projekt je minimálně v Čechách a na Slovensku unikátní. Všechny kapely zní na festivalech podobně, jejich hudba se slévá dohromady, ale RoyalSquad má slušně našlápnuto na velký úspěch právě proto, že se liší,“ dodal už s vážnou tváří Miro Šmajda, který si hudební vystoupení Tokhiho a Groove Army viditelně užíval.

To Miro Šmajda pojal svoji kmotrovskou řeč …
Do klubu Joe dorazil i Michal Kavalčík se svojí těhotnou přítelkyní Zuzanou. „Tokhiho tvorbu sleduji a moc se mi líbí. Desce a hlavně celé kapele bych rád popřál, aby měli stále plný diář. Dokonce tak plný, až se z toho pose…,“ gratuloval s vtipem sobě vlastním muzikálový zpěvák, který se proslavil jako moderátor Ruda z Ostravy.

Do klubu Joe dorazil i Michal Kavalčík se …
Kromě kmotrů na akci nechyběli Tokhiho kamarádi ze světa showbyznysu. Sabina Křováková odcházela nadšená z nového projektu a natěšená, až si nové CD doma pustí.

Kromě kmotrů na akci nechyběli Tokhiho …
Herečku Kristýnu Janáčkovu nadchl Tokhiho další projekt Sound Healing – terapie hudbou. Už v klubu Joe si domluvila návštěvu na terapii, která odbourává stres a léčí naše tělo jak fyzicky, tak emočně. Tuto terapii provádí Tokhi osobně a jedná se o exkluzivní terapie.

Herečku Kristýnu Janáčkovu nadchl …
I zpěvák Petr Kutheil, který nyní exceluje v Rock Opeře, neváhal a dorazil podpořit kamaráda. „S Tokhim se znám spoustu let. A jsem moc rád, že z toho trochu namyšleného pankáče stal kluk, který ví co chce a stojí pevně nohama na zemi. Já vždycky obdivuju někoho, kdo vytvoří nějakou firmu a umí jí vést. Tokhi vlastně takovou firmu vytvořil, takže před ním smekám. Určitě se nebráním nějaké spolupráci na mých dalších projektech,“ vysekl poklonu Kutheil.

I zpěvák Petr Kutheil, který nyní exceluje …
Moderování celého křtu se v klubu Joe zhostil Petr Vojnar, který se rovněž řadí mezi Tokhiho kamarády. „Osobně nevím, jestli bych chtěl jít na hodinový koncert poslouchal bubny, ale třeba jako úvodní vystoupení show nebo nějakého programu je to super,“ smál se moderátor, který má v současné době kromě moderování plnou hlavu otcovských povinností.

Moderování celého křtu se v klubu Joe …
A jak prožil celý křest nového CD Enter The G.A.R.S. sám Tokhi? „Celý ten proces, kdy prostě nejdete spát, protože ladíte grafiku, řešíte finální zvuk a stresujete se, aby byla deska vyrobená včas, to všechno za to stálo! Absolutně! Na křtu mě nadchla uvolněná a příjemná atmosféra, byli tam jen lidé, kteří nám jsou blízcí a udělali jsme si to krásné. Petr Vojnar předvedl profesionální výkon a jsem rád, že se moderování ujal právě on. Můj dík patří také kmotrům Ilonce, Mirovi a Michalovi a to nejen za krásná slova, ale také za milou účast. Čekají nás velké věci a máme z toho radost,“ popsal svoje pocity perkusionista a dodal také, že deska dorazila do klubu Joe jen pár hodin před křtem, takže spolu s kapelou doufají, že jsou na ní správné skladby, protože ji vlastně v okamžik křtu ještě nikdo pořádně neslyšel.

A jak prožil celý křest nového CD Enter The …

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ


Lukáš Pivoňka 39 fotografií v galerii


zdroj:Tisková zpráva
autor:foto:     Lukáš Pivoňka



Další články s interprety Groove Army

Zbrusu nový hudební projekt světového formátu se valí na Českou republiku Skvělý projekt RoyalSquad, s kterým přišel bubenický útvar Groove Army v čele s perkusionistou Tokhim, přesahuje několik hudebních žánrů a aspiruje tak spíše na audiovizuální show nadnárodního formátu, než na formu klasického koncertu. Leader Tokhi při tvorbě této show čerpal ze svých celoživotních zkušenosti z muziky a cest s hudbou po většině kontinentů naší planety. Tokhi totiž není žádným nováčkem, co se hudebního světa týká. Nejen, že má mezinárodní zkušenost, na poli české hudební scény zazářil s mnoha významnými osobnostmi jako Karel Gott, Marek Ztracený, Pavel Šporcl, Support Lesbiens, Mandrage, UDG, Laura a Její Tygři nebo Ondřej Ruml. Ale to Tokhimu nestačilo, proto stále vymýšlel nové a nové projekty, až mu nedala spát jedna myšlenka. „Nevím, jestli ten pocit mají všichni. Možná ne. Ale znáte ten stav, když se snažíte usnout a vůbec to nejde, protože se vám hlavou honí tisíce myšlenek... Neustále vidíte, kam chcete dojít, kde a jak vysoko chcete stát v záři reflektorů - že chcete zanechat stopu. Přinést něco unikátního, vymyslet něco, co lidem vyrazí dech a zažijí nadšení, radost, husí kůži po celou dobu představení. Tak přesně tohle se mi děje. Takhle jsem se cítil těsně před tím, než náš nejnovější projekt: Royal Squad, dostal podobu, kterou s hrdostí nosí teď,“ popisuje přední český perkusionista vznik jedinečného hudebního projektu, který má ambice dosáhnout úspěchu i za hranicemi České republiky.

Další události, novinky, tiskovky

TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Rock For People odtajnil česko-slovenskou scénu! Dorazí Redzed, Annet X, Mňága a Žďorp, Visací Zámek, Smack One i dechovka Rock For People, který od 12. do 15. června otevírá v hradeckém Parku 360 festivalové léto, představuje česko-slovenskou scénu, která doplní již oznámené J.A.R., Vypsanou fiXu nebo The Ecstasy Of Saint Theresa. Kapela Day Before vydala nový singl Desolation podložený videoklipem Kapela Day Before vydala 11.3.2024 nový klip s názvem Desolation, jež je jednou ze skladeb z nového EP Phoenix, které vyjde 27.3.2024. Video je možné vidět na oficiálním Youtube kanále kapely a poslechnout je možné na streamovacích platformách. Ostrovy kromě hudby všemožných žánrů nabídnou i oslavu dvaceti let Česka v Evropské unii první informace o letošním ročníku festivalu United Islands of Prague Jarní tour jemnostpána TRAUTENBERKA 16.3. Jindřichův Hradec, 22.3. Pelhřimov, 23.3. Plzeň, 29.3. Jablonec nad Nisou, 30.3. Králíky, 5.4. Jablůnkov, 6.4. Práče. Na prvních třech koncertech budou speciálními hosty neslušní Cocotte minute. Na dalších zastávkách bude hostovat skupina s tmavým názvem Černá popř. zvířecí Ocelot. V loňském roce založená kapela TOSH! nahrála debutové EP LOVE and LOYALTY, které bude součástí playlistu koncertů napříč republikou Kapela TOSH! vznikla v roce 2023 a koncertuje od léta 2023. Kluci se seskupili ve Střelských Hošticích a hrají hardcore s prvky melodického punku. Pearly Seconds odpálili zbrusu nový klip k songu Take Me Away a zvou na křest desky! Plzeňští alternative metaloví draci z Pearly Seconds nepřestávají ve své rozjeté jízdě. Po vydání nového alba s názvem The Swing a videoklipu k songu KIDZ rozšiřují sbírku o další velmi silný klip, tentokráte k pecce Take Me Away a zvou na křest desky!
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz