ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Peter Nagy má nové album PIANKO, zahraje ho na vánočním turné 7. listopadu 2018   (02:03)Česko-slovenská legenda Peter Nagy vydává nové album! CD s názvem PIANKO obsahuje 13 písní z repertoáru skladatele, textaře a hlavně zpěváka Petra Nagye v akustických aranžích.

Peter Nagy má nové album PIANKO, zahraje ho na vánočním turné

Česko-slovenská legenda Peter Nagy vydává nové album! CD s názvem PIANKO obsahuje 13 písní z repertoáru skladatele, textaře a hlavně zpěváka Petra Nagye v akustických aranžích. Jde o tichou verzi Peterových hitů a balad, přičemž je celkový zvuk písní založen na zvuku klavíru a smyčcového kvarteta. Album si fanoušci mohou živě poslechnout na vánočním PIANKO tour 2018, které Peter Nagy startuje 22. listopadu ve Skalici!
 
Poďme sa zachrániť, Psi sa bránia útokom, Parfémy, Revolver a Muzika, Poslednýkrát, Milenci na snehu či Zákony hada. To jsou hity v upravených aranžích, které fanoušci najdou na novém albu PIANKO.

Česko-slovenská legenda Peter Nagy vydává nové …

FOTO PRO RADOST
Nahrávka alba vznikala v nejlepší možné chvíli. Po loňském turné jsme se sešli zanedlouho ve studiu a byli jsme výborně sehraní. Nahrávali jsme s jistotou, v pohodě a bez stresu. Kdysi jsem sbíral nahrávky smyčcových kvartet. Obdivoval jsem celkově ten zvuk. Kvarteto, to je rocková kapela krásných starých časů. Zvlášť, když v něm hrají skuteční umělci. Splnil se mi sen,“ prozradil Peter Nagy.

„Nahrávka alba vznikala v nejlepší možné …
Na album si Peter Nagy přizval špičkové hudebníky. Pavel Bartovic je uznávaný klavírista, který byl naposledy součástí kapely Československé Superstar 2018, hraje ve skupině Modus a v kapele Mariky Gombitové. Milan Adamec, druhý houslista Orchestru Slovenského Národního Divadla dal dohromady kvarteto ze svých kolegů z orchestru. V této spolupráci vzniklo album s něžným zvukem a nádechem klasické hudby.
 
Miluji pracovat s lidmi, kteří nejsou profesionálně nudní. Díky aranžmá s klavírem a smyčcovým kvartetem dostaly písně nový život, rozzářily se v novém světle. Milan Adamec i Palo Bartovic mají chuť dělat věci nezvykle, což je krásně vidět na aranžmá klavíru i smyčců. Například Poďme sa zachrániť je trochu ve stylu Vivaldi a Zákony hada zase na indický styl šedesátých let,“ vysvětluje Peter Nagy.

Na album si Peter Nagy přizval špičkové …
Na albu najdou příznivci i bonusovou novinku 50 Žiráf. Ke skladbě Petra Nagye, jakož autora hudby i textu, inspiroval prastarý příběh zoologa Josefa Vágnera, který vybudoval ještě za dob Československa ve Dvoře Králové oblíbený Safari park. Jeho stádo žiraf dovezené z Afriky bylo největší na světě! V osudnou noc na příkaz tehdejších funkcionářů téměř 50 žiraf nekompromisně zastřelili.
 
Píseň 50 Žiráf není jen o špatném vztahu lidstva k přírodě, ale také o tom, jak se ničíme navzájem ve snaze odstranit všechno, co nám stojí v cestě za tzv. civilizací,“ říká Peter Nagy.

Nové album si Peter Nagy bere s sebou na vánoční PIANKO tour 2018, které zahrnuje 11 koncertů, z toho 9 na Slovensku. Na šňůru je vybrána hudební sestava Pavol Bartovic, piano, Hammond, vokály, první housle Milan Adamec z Orchestru Národního divadla, druhé housle Martin Socháň, ze Sinfonietta Bratislava, viola Peter Dvorský z Orchestru Národního divadla a na violoncello zahraje Jan Pospíšil, koncertní mistr Orchestru Národního Divadla. Alternovat budou první housle Pavel Bogacz ml. z Komorního Orchestru Bohdana Warchala, violu Júlia Bolebruchová ze Slovenské filharmonie a violoncello Gregor Regeš z Orchestru Národního divadla.

Nové album si Peter Nagy bere s sebou na …
Připravil jsem s přáteli umělci koncertní program PIANKO, protože jsem cítil, že potichu budou moje písně znít ještě hlasitěji. Těším se na turné, je to podobný pocit jako v roce 1988, kdy jsme hráli s Indigem pouze v hlučných amfiteátrech a ve sportovních halách, a pak jsme vždy dvakrát týdně hráli tichý koncert. V maličkém Studii S, dnes Studio L + S, plné porozumění s diváky. Dvě krásné, ale odlišné roviny vnímání. Spontánnost a porozumění,“ těší se na koncerty Peter Nagy.

„Připravil jsem s přáteli umělci koncertní …
Nenechte si ujít mistrovské pěvecké i hudební výkony a megahity v podání legendy československé scény. Vstupenky na vánoční PIANKO tour Petera Nagya si můžete koupit ZDE Více informací naleznete na www.piankotour.sk nebo na https://www.facebook.com/PeterNagyOfficial/?fref=ts Novou píseň 50 Žiráf si můžete prohlédnout na https://www.youtube.com/watch?v=3IScjKy4ruY
 

Nenechte si ujít mistrovské pěvecké i hudební …

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ

zdroj:NK Factory
autor:foto:     Zdroj: Pavol Karell



Další články s interpretem Peter Nagy

Píseň Petra Nagye Láska je tu s nami zneužili v Čechách na politickou kampaň, zpěvák a autor skladby je pobouřen! V Česku zuří předvolební kampaň, která se neštítí ničeho. Strana Volný Blok svévolně předělala a použila hit Petra Nagye Láska je tu s nami na svou politickou kampaň na sociálních sítích. Legendární zpěvák, textař a skladatel je známý tím, že své hity nepropůjčuje žádným politickým subjektům a oprávněně proti zneužití skladby protestuje! Slovenská legenda Peter Nagy přichází po dvanácti letech s novým albem Petrolej! Slovenská stálice Peter Nagy vydává po dvanácti letech nové album! Novinka s názvem Petrolej je optimistická, stejně jako Peter, který je autorem hudby i textů všech skladeb. Peter Nagy je věčným optimistou, v nové skladbě zpívá Raz sa všetko vyrieši! Hitmaker Peter Nagy přichází s novou optimistickou písní Raz sa všetko vyrieši. Hudbu i text k novince, která nese podtitul Tup, Tup Song, napsal samotný Peter Nagy. Peter Nagy zahraje fanouškům online na facebooku! I Peter Nagy se v těchto nesnadných časech rozhodl potěšit své fanoušky. Protože nemohou přijít na koncert, přinese své písně přímo k nim do obýváků. Na žádost příznivců na sociální síti připravil Peter Nagy online vystoupení. Aj tak sme stále frajeri. Zpívají stadióny a zazpívá i Peter Nagy na česko - slovenském turné Hity legendárního Petra Nagya jsou stále v kurzu! Dokazuje to píseň Aj tak sme stále frajeri, která aktuálně ožívá ve spojení s Mistrovstvím světa v hokeji. Hashtag #ajtaksmestalefrajeri je jedním z nejpoužívanějších na Instagramu! Peter Nagy si na devět PIANKO koncertů bere 50 Žiráf! Peter Nagy si pro fanoušky připravil vánoční PIANKO tour. Legendární zpěvák a skladatel zahraje a zazpívá nestárnoucí hity i poetické balady v jedinečných osobitých aranžích. Peter Nagy s kapelou Indigo představil své pecky v dobříšské sauně Poslední květnový den se v Dobříši ve zrekonstruované sportovní hale se uskutečnil koncert Petera Nagyho skupinou Indigo. Úderem 19. hodiny začal jeden hit Petera za druhým. Pro ty dříve narozené to byly vzpomínkové „vypalovačky“ a nebyl téměř nikdo, kdo by si nezpíval nebo nepobrukoval melodii.

Další články žánru Pop

TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Pepper a Metalíza to společně rozjedou na Pouťovém koncertu v Loučimi! Oblíbené spojení Pepper a Metalíza to spolu opět rozjedou. Stane se tak o Velikonoční neděli v sále Penzionu Matějka v Loučimi, kde nás tyhle party svou chytlavou muzikou potěší v rámci Pouťového koncertu. A o tom, že se máme na co těšit, není pochyb! Ostrovy kromě hudby všemožných žánrů nabídnou i oslavu dvaceti let Česka v Evropské unii první informace o letošním ročníku festivalu United Islands of Prague S tebou mě to baví zpívají v nové písničce Jokers a Molotov party Na začátku října jsme vám přinesli rozhovor s členy kapel Molotov party a Jokers, kde jsme se bavili o chystaném turné. V současné době jsou obě kapely na turné a během jejich zastávky v Pardubicích jsem si popovídala s kytaristou Molotov party Ivanem Macháčkem a zpěvákem kapely Jokers Petrem Soukupem o tom, jak zatím průběh turné vnímají, ale také o tom co nás čeká, až turné skončí. YEAH BALI TOUR bude mít zastávku ve spálenopoříčském MC Sklep! MC Sklep ve Spáleném Poříčí se stane jednou z devíti zastávek republikové šňůry YEAH BALI TOUR, se kterou kapela Maniac objíždí známé hudební kluby. Akce se uskuteční v pátek 8.3.2024 od 20. hodin a s Maniacem se na místní scéně blýsknou skupiny Siluety, Khargados či The Last Revolution & Green Day Revival. Večírek to bude velice zajímavý a pořadatelé věří, že se publikum skvěle pobaví. Silné melodie, chytlavé texty a hodně energie, to jsou Trocha Klidu! Zlomené srdce inspirovalo jejich novinku Tenkej led Trocha Klidu zvednou náladu i výškový průměr kamkoli dorazí. S nadsázkou se dá říci, že co do výšky jednotlivých členů skupiny, mohli by posílit jakýkoli basketbalový tým – oni se však v roce 2014 rozhodli v Šumperku založit kapelu. Eva Urbanová Grande Finale JEDINEČNÝ NADŽÁNROVÝ KONCERT ve scénické režii MICHALA CABANA, v hudebním nastudování MARTINA KUMŽÁKA a JIŘÍHO ŠKORPÍKA , za doprovodu EPOQUE SYMPHONY ORCHESTRA. VÝJIMEČNÁ ZPĚVAČKA – VÝJIMEČNÉ DATUM – VÝJIMEČNÝ KONCERT

Další tiskovky

Kluboofka TV vypustí deset klipů skupiny Argos. Níže trocha povídání o kapele samotné z loňského koncertu v Čerčanech Narozeninový koncert KLUBOOFKA TV, 4.11.2023, Čerčanská Beseda, Čerčany – část první: ARGOS TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Rock For People odtajnil česko-slovenskou scénu! Dorazí Redzed, Annet X, Mňága a Žďorp, Visací Zámek, Smack One i dechovka Rock For People, který od 12. do 15. června otevírá v hradeckém Parku 360 festivalové léto, představuje česko-slovenskou scénu, která doplní již oznámené J.A.R., Vypsanou fiXu nebo The Ecstasy Of Saint Theresa. Kapela Day Before vydala nový singl Desolation podložený videoklipem Kapela Day Before vydala 11.3.2024 nový klip s názvem Desolation, jež je jednou ze skladeb z nového EP Phoenix, které vyjde 27.3.2024. Video je možné vidět na oficiálním Youtube kanále kapely a poslechnout je možné na streamovacích platformách. Ostrovy kromě hudby všemožných žánrů nabídnou i oslavu dvaceti let Česka v Evropské unii první informace o letošním ročníku festivalu United Islands of Prague Jarní tour jemnostpána TRAUTENBERKA 16.3. Jindřichův Hradec, 22.3. Pelhřimov, 23.3. Plzeň, 29.3. Jablonec nad Nisou, 30.3. Králíky, 5.4. Jablůnkov, 6.4. Práče. Na prvních třech koncertech budou speciálními hosty neslušní Cocotte minute. Na dalších zastávkách bude hostovat skupina s tmavým názvem Černá popř. zvířecí Ocelot. V loňském roce založená kapela TOSH! nahrála debutové EP LOVE and LOYALTY, které bude součástí playlistu koncertů napříč republikou Kapela TOSH! vznikla v roce 2023 a koncertuje od léta 2023. Kluci se seskupili ve Střelských Hošticích a hrají hardcore s prvky melodického punku.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz