ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

S novým klipem Pipes and Pints pomáhalo více než 200 fanoušků 15. března 2018   (19:48)13. 3. ve 13:13 kapela Pipes and Pints zveřejnila nový singl "Dark into the Night". Do tvorby doprovodného lyric videa se zapojilo přes 200 fanoušků a kamarádů ze všech koutů světa. Všichni už netrpělivě očekávají dubnový návrat na podia, se startem v Praze a Brně. Kapela zároveň předstauje nový zvuk, ve kterém můžete slyšet banjo a vlivy country music.

S novým klipem Pipes and Pints pomáhalo více než 200 fanoušků

Další singl s názvem "Dark into the Night" jen potvrzuje jakou má kapela chuť tvořit a nebrání se zabrousit i do jiných hudebních žánrů, než bylo doposud zvykem. "Budeme Pipesovsky punkrockoví, budeme kotlíkoví, metaloví i elektronický, boříme vlastní hranice. Vyloženě se teď vyžíváme ve svobodě tvorby. Tohle je teprve začátek," nenechává se unést Vojta Kalina.  Po dvou klasických klipech zvolili cestu lyric videa, do kterého zapojili své fanoušky a kamarády. "Nadšení do kreativity a počet všech zúčastněných nás obrovsky nakopl. U některých fotek jsme se váleli smíchy, u některých nás mrazilo a některé jsou fakt divné. Je z nich cítit velké srdce a společně s atmosférou písničky je to přesně to pravé." dodává k videu Vojta.

Další singl s názvem

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ
Od posledního koncertu Pipes and Pints uběhlo 18 měsíců. Tuto dobu členové kapely přirovnávají ke kleci, která se otevře brněnským a pražským koncertem. "Cítíme se jako svázaní, nedokážeme si vůbec představit, co se stane, až nás vypustí na pódium. Jsme tak nabití energií a touhou hrát, že se to nedá ani slovy vyjádřit," komentuje situaci bubeník Lukáš Vincour. "Fakt se cítíme jako zvířata v kleci, jen zkoušíme a zkoušíme. Konečně přichází čas na propojení energií, čas to tam všechno narvat a načít novou éru Pipes and Pints. Strašně to rozbijem." připojuje se s neskrývanou nedočkavostí Travis O'Neill

Od posledního koncertu Pipes and Pints uběhlo …
Exkluzivní koncerty vstupu do nové éry si zaslouží exkluzivní místo, novou scénu, nové písně s novým zpěvákem a samozřejmě i se všemi hity z uplynulých let.

Exkluzivní koncerty vstupu do nové éry si …
6. 4. BRNO (Sono) - První český koncert proběhne v klubu Sono, který je unikátní svým zvukem a moderním prostorem. Jako support se představí dívčí nátěr The Agony, s nespoutanou energií na rozdávání, a brněnská kapela Bombs From Heaven, která zde bohužel odehraje poslední koncert své kariéry.

14. 4. PRAHA (Pragovka) - Po zahřívací klubové premiéře v brněnském Sonu se kapela přesune na domácí půdu, do industriálního prostředí pražské Pragovky, kde oficiálně oslaví svůj návrat a zhodnotí dlouho střádanou energii a chuť hrát. Kromě představení nové tváře za mikrofonem bude mít na pódiu exkluzivní hosty – Jardu Helešice na kytaru ve dvou písních které pomáhal produkovat  a Josefa Rataje a jeho Live Art do singlu "Rebel in my Veins" na který společně, právě v Pragovce, vytvořili klip. V roli support kapel zahrají již zmíněné The Agony a stoupající hvězda Trautenberk. Vypečená šumavská gruppe hraje tanzmetal a dostane vás svojí vtipnou a energickou show ve svérázných kostýmech, doplněnou říznými řízky a řádskýmy jářky.

https://www.facebook.com/events/142941213029829??ti=ia

Předprodej: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/pipes-pints-hala-pragovka-praha-1056561


FOTO PRO RADOST

zdroj:Tisková zpráva - Pipes and Pints



Další články s interpretem Pipes and Pints

Pipes and Pints pokřtili v Roxy nové album The Second Chapter. Nultý ročník festivalu Prague Night Of Celtic Rockstars se stal svědkem hned dvou křtů. Prvním křtem večera bylo pokřtění benefičního kalendáře Pálí 2020, Avalone. Děti,kteří si ve svém životě prošly ohněm,nafotily tento nadherný kalendář na kterém se podílela spoustou českých kapel. Ani kluci z Pipes and Pints nezaháleli a pokřtili svou novou desku The Second Chapter . My u toho byli a zde přinášíme fotoreportáž. Pipes and Pints zabíjejí karmu sado maso videoklipem! Pipes and Pints vypouštějí do světa nový videoklip Karma Killer, kde účtují s vlastní minulostí. Klip, který oficiálně vychází v pondělí 1. října v 10 hodin a 10 minut, má být o špatné až toxické karmě a jejím zahubení. Chystaná deska má brzy potvrdit nové směřování kapely. Slížovica bude mít vlastní kelímky, na festival si přijde zaskákat i šéfkuchař Marcel Ihnačák Už za týden se potkáme na Autocvičišti SPU v Nitře na festivalu Slížovica! Festival kapely Horkýže Slíže bude mít originální plastové kelímky! Chodrockfest 2018 byl plný překvapení Plážový festival Chodrockfest 2018 byl plný multižánrové muziky, zábavy a pohody. A nejen Chodové si festival užili takzvaně „do rocku a do dna“ Festival Kačeři už klepe na dveře, zná svůj line-up a my Vám přinášíme několik vstupenek. Můžeme se těšit na Pipes, Prago union nebo Kapitána Dema, taneční stage pak ovládnou zahraniční DJs. Festivalová louka v Horčápsku u Březnice ožije letos již třináctým ročníkem festivalu Kačeři. Fanoušci kapel a DJs se sjedou na příbramsko o magickém víkendu 17. a 18. srpna, aby zde oslavili pomalu blížící se závěr léta. Chodrockfest 2018 odpálí svůj 8. ročník ve velkém stylu! POZOR !!! POZOR!!! Hlášení pro všechny rockery, rockerky a rockerčata nejen ze Západních Čech. Blíží se srpen, který je v Domažlicích sice neodmyslitelně spojený s Chodskými slavnostmi, ale i s multižánrovým plážovým open – airem Chodrockfestem. Pipes and Pints byste masem neuctili! Jak je to s Vojtovými dudy a proč kluci nejí maso? To i něco málo navíc si přečtěte v našem rozhovoru!

Další články žánrů Country, Folk, Punk (rock), Rock, Rock'n'roll

Putovní festival Kluboofka Fest dostal reálnou podobu – čtyři kapely, čtyři zastavení napříč naší vlastí Slovo dalo slovo a vzniklo putovní turné KLUBOOFKA FEST. Čtyři koncerty, čtyři kapely ve čtyřech městech. Turné startuje v sobotu 20.4.2024 v brněnské nové Melodce. Představme si kapely, a začneme tou, která první festival pořádá. LOVE n H8 byl název festivalu, který se konal na prknech klatovského Falconu Multižánrový suterénní Falcon Club se stal místem pořádání poměrně očekávané koncertní události, jež nesla název LOVE n H8. Pod tímto titulem jsme mohli nalézt jména čtyř formací, které se ucházely o pozornost celkem slušné návštěvy. Tuny mlhy, promítání vizualizace nálad jednotlivých skladeb na instalovanou led-diodovou stěnu za zády bicmanů – velice zajímavá párty, jež si nacházela posluchače během celého pátečního večera 12.4.2024. Z časových důvodů jsme nebyli součástí festivalu do úplného závěru, kdy se měl jako poslední vystupující představit Bolehlav. Přesto se dle ohlasů akce vydařila a troufnu si říci, že podobný večírek nebyl ve Falconu naposledy. Olympic okouzlil DEPO2015 velkolepou show, kultovními alby i legendárními hity! Kultovní skupina Olympic „neusnula na vavřínech“ a ke svému obdivuhodnému 61. roku na scéně připravila pro fanoušky další hudební lahůdku. A to unikátní turné Trilogy Tour 2024, které přináší to nejlepší z alb Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř. V rámci tohoto speciálního koncertního programu křižuje legendární Olympic celou ČR i Slovensko a v početném seznamu zastávek jarní části turné nevynechal ani západočeskou metropoli – Plzeň. Rambanbám a jejich žhavé novinky Není svinčík jako Swinčík. Své o tom vysílá do světa skupina Rambanbám. A nejen to, novinek u nich je víc. Protheus a Komunál v rámci Sex, Pivo a Rock'n'roll tour 2024 ovládnou plzeňskou Šeříkovku! Sex, Pivo a Rock'n'roll ovládnou plzeňskou Šeříkovku. A jak se říká, "moudří vědí", že tím máme na mysli společný koncert skupin Protheus a Komunál. Rock for People představuje takřka finální hudební line-up, přidává Brutalismus 3000, Kerryho Kinga z legendárních Slayer nebo The Darkness Hudební program festivalu Rock for People míří do finále. Pořadatelé oznámili přes dvacet dalších zahraničních hvězd. Chybět nebudou ani zvučná jména české a slovenské scény i pestrý doprovodný program. Velká premiéra skupiny The DROPP, v roli hostů se blýskla dvě známá jména z tachovské hudební líhně Sportovní hala u plaveckého bazénu v Tachově se stala místem významné události nově založené kapely The DROPP. Právě ta si zde střihla premiérový koncert před domácím publikem, které si do Bistra u Morgiho našlo cestu v hojném počtu. Navíc sobotní line-up očekávaného minifestiválku nabídl jména na Tachovsku dosti známá – domácí rockery Billy Rudin a HCéčkovou úderku Something Like. Večírek s datem 6.4.2024 se tak určitě vydařil – spokojenost byla viditelná ve tvářích muzikantů i pulsujícího kotle fanoušků.

Další události, novinky, pozvánky na akce, tiskovky

Putovní festival Kluboofka Fest dostal reálnou podobu – čtyři kapely, čtyři zastavení napříč naší vlastí Slovo dalo slovo a vzniklo putovní turné KLUBOOFKA FEST. Čtyři koncerty, čtyři kapely ve čtyřech městech. Turné startuje v sobotu 20.4.2024 v brněnské nové Melodce. Představme si kapely, a začneme tou, která první festival pořádá. Jedinou zastávkou evropského Titans of Darkness Tour 2024 se v České republice stane plzeňský Parlament Club! Metal v podání dvojice kapel INQUISITION a DEMONICAL bude rezonovat ve čtvrtek 18.4.2024 v suterénním Parlament Clubu. Výjimečnost večera se odrazila v předprodeji – již teď je vyprodáno a desítky fanoušků temné metalové odnože budou muset koncert oželet, i když dle posledních informací se několik lístků vrátilo a u vstupu tak budou k mání. Byť je klub takřka stoprocentně obsazený a do hudební arény už se jen tak nikdo nedostane, určitě si pořadatelé zaslouží respekt při organizování a s tím spojených starostí s touto megaakcí. Rambanbám a jejich žhavé novinky Není svinčík jako Swinčík. Své o tom vysílá do světa skupina Rambanbám. A nejen to, novinek u nich je víc. Protheus a Komunál v rámci Sex, Pivo a Rock'n'roll tour 2024 ovládnou plzeňskou Šeříkovku! Sex, Pivo a Rock'n'roll ovládnou plzeňskou Šeříkovku. A jak se říká, "moudří vědí", že tím máme na mysli společný koncert skupin Protheus a Komunál. Rock for People představuje takřka finální hudební line-up, přidává Brutalismus 3000, Kerryho Kinga z legendárních Slayer nebo The Darkness Hudební program festivalu Rock for People míří do finále. Pořadatelé oznámili přes dvacet dalších zahraničních hvězd. Chybět nebudou ani zvučná jména české a slovenské scény i pestrý doprovodný program. Legendami opředený Lunetic se představí na prknech Bílýho Medvěda! Desítkami koncertů prověřený plzeňský Medvěd připravuje pro hosty koncert, který by v letech těsně před miléniem klub roztrhl zevnitř. Právě v té době byla popularita chlapecké kapely Lunetic na vrcholu slávy a dostat se na její vystoupení nebylo z důvodu obrovského zájmu vůbec jednoduché. V současnosti to je samozřejmě již skupina mužská, z níž ze čtyřčlenného obsazení nastupuje před publikum pouze trio. Přesto mají muzikanti širokou fanouškovskou podporu a o tom, jak jim to šlape, se můžete v pátek 12.4.2024 přesvědčit na vlastní oči. Dveře klubu se otevírají v 19:00, start je pak ohlášený na 20:00 hodin. Potřetí a dost.... Nahey Rock - tisková zpráva Chystáme pro vás velké překvapení. Autorský pořad NaHey Rock z pera Tomáše Vladeky se mění. Změní se nejen název. Více informací přineseme už brzy. V rozlučkovém NaHey Rocku, který byl zcela v dramaturgii Tomáše Vladeky, který pořadem taky provází a nově provázet bude, se můžete těšit na opravdové specialitky.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz