ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Snídaně s Novou v Příbrami 14. června 2017   (18:16)Letní koncerty Snídaně s Novou


Přicházela jsem před šestou ranní do areálu a překvapila mne fronta lidí před vstupem. Lidé chodili pro pásky s čísly, aby byli zařazeni do slosování o zájezd v hodnotě 40.000 korun od partnera Canaria travel. Není se tedy čemu divit. Areál Nového rybníku je nově zrekonstruován, ačkoliv je vody pomálu, je možno alespoň na ostrůvek uprostřed dojít suchou nohou, netřeba plavat. Nad námi se vznášel snídaňový dron s kamerou a jeho zvuku jsem se pokaždé lekla (asi nemám čisté svědomí). U vstupu nás vítaly milé a usměvavé slečny, které všem jednotlivě popřály krásné ráno. 

Přicházela jsem před šestou ranní do areálu a …

FOTO PRO RADOST
Pokračovala jsem dál, před pódiem již bylo dost plno, spousta maminek s kočárky, pobíhající děti, ale i pracující a důchodci. Veškerá věková kategorie se sešla pohromadě. Nevím, čím to je (asi deformací z nejrůznějších akcí), ale kamer jsem si ani nevšimla. Zajímala mne komunikace režie a moderátorů s publikem, kdy všichni věděli, že se za 3 minuty začne živé vysílání do studia. Perfektní práci těchto lidí nelze než obdivovat. Nejlepším hercem celého rána byl však Sany – snídaňové štěně ve výcviku, které váží již úctihodných 17 kilogramů. Jeho učitelka Katka odpovídala na nejrůznější všetečné dotazy moderátorů a Sany byl skvělým společníkem ranní Snídaně s novou. Byl nejspíše nejvíce fotogenickým typem ze všech zúčastněných.

Pokračovala jsem dál, před pódiem již bylo …
Jako první nám zahrála skupina Slza, která nastoupila se známou písní Katarze. Druhý song byl Celibát, poté zaznělo Léto lásky, během kterého lidé tleskali do rytmu, Fáze pád a další. Atmosféra byla skvělá a bavily se především děti všech věkových kategorií. Zmrzlina zdarma ve stánku Prima zmrzliny lákala nejen děti, ale i puberťáky a dospělce. Stále přicházeli další a další lidé. Rozdávaly se balonky naplněné héliem, rozhazovaly se vzduchem nanuky pro děti, o zábavu bylo postaráno v pauzách mezi živými vstupy do studia.  Slzy Lhůta záruční to jistila, zapojili se všichni, děti tancovaly, lidé tleskali do rytmu.
 
Přišla pauza ve vysílání a Petr Říbal pronesl: „Víte, co je nejvtipnější? Že jsme televize Nova a jezdíme koncerty se zmrzlinou Prima.“ Lidé přijeli i na kolech a naši měští policisté dorazili dokonce na elektrokolech, za čož musím naší radnici pochválit a doporučit více takových prostředků nejen pro policisty. 

Jako první nám zahrála skupina Slza, která …
Marek Ztracený. Ačkoliv tento sympatický, mladý muž lehce chraptil, kontrolní zvukovou zkoušku dal perfekně. Někteří již odchází do školy, školky, práce, ale většina zůstává a přicházejí další.  A Marek Ztracený s jeho kapelou? Nemohu říci než toto: „Jděte se na něj někdy podívat na live koncert, je to skvělý zpěvák, který má nejen hezký úsměv, ale také opravdu umí zpívat a hrát na hudební nástroje." Parádní zážitek, který má smysl. Zbytek kapely také není k zahození, protože basák a bubeník jsou sehraní a kytarista je také skvělým šoumenem. Kdo váháte, už nemusíte. Doporučuji jeho vystoupení všem, je to zajímavý, mladý a originální zpěvák, který umí zapojit lidi pod podiem i brzy ráno a jehož texty mají smysl. 

Marek Ztracený. Ačkoliv tento sympatický, …
Soutěž o zájezd byla napínavá. Všichni napjatě čekali, kdo bude tím šťastlivcem. Vylosována byla paní Valérie a její vnučka a my věříme, že si zájezd společně užijí naplno. A také gratulujeme. V momentě, kdy Petr upozorňoval, že: „V případě, že vyhrajete, musíte vzít mě nebo Aleše.“, náš fotoreportér Jirka prohlásil: „Já to asi ani nechci.“, všichni kolem přítomní pukali smíchy. Poté jsem sledovala Emu Klementovou, jak se ve stánku Canaria travel „pere“ se surfem. Sic dvakrát vtipně spadla, na potřetí se s ním popasovala jako velká bojovnice. Do toho nám Marek začal hrát Sex s ex, kterou zpíval celý dav lidí pod pódiem. Každopádně jeho Vlastní svět pro mě osobně je jednou z jeho věcí, co ráda uslyším naživo znovu. Káva a sex, která měla zaznít s Martou Jandovou, rozproudila všechny k tanci a potlesku.

Balonky, tanec, zmrzlina, skvělá muzika, TV Nova a její skvělí moderátoři. Co více dodat? Snad jen, že se těšíme na příště, na super zábavu a fajn lidi kolem celého štábu, bez kterých by to nebylo možné realizovat. Díky a snad píští rok nashledanou.

 

Soutěž o zájezd byla napínavá. Všichni napjatě …

FOTO PRO RADOST


Jiří Trnka 100 fotografií v galerii


autoři:text:     Lenka Kadeřábková
foto:     Jiří Trnka



Další články žánru Pop

TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Pepper a Metalíza to společně rozjedou na Pouťovém koncertu v Loučimi! Oblíbené spojení Pepper a Metalíza to spolu opět rozjedou. Stane se tak o Velikonoční neděli v sále Penzionu Matějka v Loučimi, kde nás tyhle party svou chytlavou muzikou potěší v rámci Pouťového koncertu. A o tom, že se máme na co těšit, není pochyb! Ostrovy kromě hudby všemožných žánrů nabídnou i oslavu dvaceti let Česka v Evropské unii první informace o letošním ročníku festivalu United Islands of Prague S tebou mě to baví zpívají v nové písničce Jokers a Molotov party Na začátku října jsme vám přinesli rozhovor s členy kapel Molotov party a Jokers, kde jsme se bavili o chystaném turné. V současné době jsou obě kapely na turné a během jejich zastávky v Pardubicích jsem si popovídala s kytaristou Molotov party Ivanem Macháčkem a zpěvákem kapely Jokers Petrem Soukupem o tom, jak zatím průběh turné vnímají, ale také o tom co nás čeká, až turné skončí. YEAH BALI TOUR bude mít zastávku ve spálenopoříčském MC Sklep! MC Sklep ve Spáleném Poříčí se stane jednou z devíti zastávek republikové šňůry YEAH BALI TOUR, se kterou kapela Maniac objíždí známé hudební kluby. Akce se uskuteční v pátek 8.3.2024 od 20. hodin a s Maniacem se na místní scéně blýsknou skupiny Siluety, Khargados či The Last Revolution & Green Day Revival. Večírek to bude velice zajímavý a pořadatelé věří, že se publikum skvěle pobaví. Silné melodie, chytlavé texty a hodně energie, to jsou Trocha Klidu! Zlomené srdce inspirovalo jejich novinku Tenkej led Trocha Klidu zvednou náladu i výškový průměr kamkoli dorazí. S nadsázkou se dá říci, že co do výšky jednotlivých členů skupiny, mohli by posílit jakýkoli basketbalový tým – oni se však v roce 2014 rozhodli v Šumperku založit kapelu. Eva Urbanová Grande Finale JEDINEČNÝ NADŽÁNROVÝ KONCERT ve scénické režii MICHALA CABANA, v hudebním nastudování MARTINA KUMŽÁKA a JIŘÍHO ŠKORPÍKA , za doprovodu EPOQUE SYMPHONY ORCHESTRA. VÝJIMEČNÁ ZPĚVAČKA – VÝJIMEČNÉ DATUM – VÝJIMEČNÝ KONCERT

Další fotoreportáže

Punková 10x3 Tour 2024 má obrovskou fanouškovskou podporu, plzeňský Medvěd byl našlápnutý k prasknutí Společné turné tří základních kapel The Fialky, Totální nasazení a Nežfaleš se střídajícími se hudebními hosty, plní kluby napříč naší vlastí od 8. března. Vyprodáno, zbývá jen pár lístků… a tak nějak podobně zní komentáře pořadatelů jednotlivých koncertních zastávek. Plzeňský Bílej Medvěd si tak v praxi mohl 23.3.2024 okusit na vlastní kůži, jaké to je vyvěsit u vstupu cedulku vyprodáno! Scéna připravená, nazvučeno, takže v podstatě nic nebránilo v odpálení zahajovacího setu, byť se ke vstupním dveřím táhla ještě pěkně dlouhá fronta hostů. V tomto případě vyšli pořadatelé návštěvníkům vstříc promítáním přímého přenosu z pódia na plochu těsně u vstupu. Karvinská Doga se na koncertní zastávce v Katovicích představila v plné síle, zdatným předskokanem se stala skupina Jacker’s Republiková šňůra Harley-Davidson Ostrava tour 2024 kapely Doga má v rozpisu 13 zastávek, na kterých si fanouškové užívají kvalitní muziku podpořenou výraznými scénickými kulisami. Jedním z této dlouhé řady koncertů byl avizovaný na pátek 22.3.2024 s místem konání v KD Katovice na Strakonicku. Byť se místní sál nepyšní nijakými megarozměry, zaplněnost a skvělá nálada hned při rozjezdové kapele Jacker’s byla cítit ze všech koutů tohoto kulturního stánku. Domácí KOHN přilákal před plzeňské pódium početnou návštěvu Tradiční Velikonoční trhy na náměstí Republiky v centru Plzně měly v pátek 22.3.2024 rockový hudební doprovod. Své aparáty tu rozbalil domácí KOHN, kterého přišla podpořit početná návštěva kmenových fanoušků rozšířená o kolemjdoucí hosty procházející se mezi stánky trhovců. Koncert se tak těšil zasloužené pozornosti a určitě se zařadil k těm povedeným, které se pod katedrálou sv. Bartoloměje uskutečnily. První den Velikonočních trhů v Plzni měl hudební doprovod staňkovské kapely ErozE Tradiční trhy v období velikonočním odstartovaly na plzeňském náměstí Republiky ve čtvrtek 21.3.2024. Kromě tematického zboží v desítkách prodejních stánků nabízí tato událost i hudební představení na prostorné stage pod katedrálou sv. Bartoloměje. Na ní se jako první letošní koncertní doprovod představila rocková skupina ErozE, jejíž playlist si zájemci mohli poslechnout od patnácté hodiny ve třech setech. Doga v rámci turné Harley-Davidson Ostrava Tour ovládla Mrákov! O živelný start se postarali Jacker's Dnes už legendární hardrocková Doga se po několikaměsíční unplugged šňůře započaté úspěšným turné po Americe, opět vrátila k „elektrice“ a vyrazila dobýt Čechy, Moravu i Slezsko v rámci zbrusu nového řádně nadupaného turné s názvem Harley-Davidson Ostrava Tour 2024. Ve velice dobrém světle se na dožickém sále představila rocková kapela Joker Březnové víkendy jsou v mnoha obcích a městech věnovány hudebním společenským večerům, plesům či maškarním bálům. Právě maškarní bál byl v sobotu 16.3.2024 očekávanou událostí v obci Dožice na Mladosmolivecku, kde se o rockový doprovod tradičně se zde konající akce postarala kapela Joker. Termín byl rok dopředu jasně daný, muzikanti po zvukové zkoušce připravení, takže nic nebránilo v odstartování taneční zábavy. Na ní si našli cestu jak místní, tak fanoušci jmenované skupiny, samozřejmostí byla i početná skupina hostů v nápaditých maskách a kostýmech. Ve Stříbře odstartoval Harlej koncertem před zaplněným sálem jarní Zatím je to dobrý Tour s pořadovým číslem 2 Loňská podzimní šňůra na podporu alba Zatím je to dobrý měla vysokou návštěvnost snad na každé hudební zastávce napříč naší vlastí. Není proto od věci, že pražský Harlej jarním Tour 2024 vychází vstříc fanouškům a sálovými koncerty si úspěšně rozšiřuje už teď bohatou posluchačskou základnu. Stříbro se tak v pátek 15.3.2024 stalo odrazovým místem harlejáckého putování zemí Českou, které se do kapelní kroniky zapíše výrazným písmem.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz