ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Letošnímu AIR Festivalu bude udávat tempo sesterské rebelské duo KREWELLA, CARNAGE, PEGBOARD NERDS nebo hvězdy Beatportu BROHUG 23. května 2018   (20:09)Královehradecký Festivalpark se v závěru července opět promění pod hlavičkou AIR Festivalu v dvoudenní dějiště obří taneční party. A že to bude letos mimořádná jízda dává tušit již stávající soupiska účinkujících - KREWELLA, CARNAGE, PEGBOARD NERDS, BROHUG, MADDIX, MR. BLACK, BALI BANDITS a STEFF DA CAMPO!

BALI BANDITS a STEFF DA CAMPOBROHUGCARNAGEKREWELLAMADDIXMR. BLACKPEGBOARD NERDS
Letošnímu AIR Festivalu bude udávat tempo sesterské rebelské duo KREWELLA, CARNAGE, PEGBOARD NERDS nebo hvězdy Beatportu BROHUG

KREWELLA
V roce 2011 vtrhly na světovou taneční scénu s EP Play Hard s takovou razancí, která do té doby převážně maskulinní EDM společnost doslova rozmetala na kusy. Jejich rázná kombinace elektroniky s heavy rockovými riffy, umocněná nekompromisními texty, ve kterých si neberou servítky a ostře vystupují proti všem společenským a genderovým tabu, si okamžitě prorazila cestu nejen na vrcholky hitparád ale i na nejprestižnější festivalová pódia - Coachellu nebo Lollapaloozu nevyjímaje. Sestry Jahan a Yasmine Yousaf, dcery pákistánských a muslimských rodičů, jsou zosobněním ženské síly i nekonvenčního naplnění amerického snu! Nejsou jen umělkyněmi, ale osobnostmi, které ovlivňují zástupy jejich příznivců, kterých jen na facebooku mají přes dva miliony!


FOTO PRO RADOST
DJ CARNAGE
Příručku o tom, jak se stát mezinárodně uznávanou hvězdou přesto, že vás osud neuložil do "zlaté" americké kolébky, by mohl psát i sedmadvacetiletý DJ a producent Carnage. S guatemalskou krví v žilách to během deseti let dotáhl z omšelých klubů zapadlého marylandského městečka Frederick až na nejvyhlášenější přehlídky světové EDM elity - na Tomorrowland, Ultra Music Festival nebo do taneční rezidence na Ibizu, ke spolupráci s takovými DJskými esy, jakými jsou Borgore, Headhunterz nebo hvězdy loňského ročníku AIR Festivalu - KSHMR a Timmy Trumpet, a do čela Beatportu nebo mezi stovku nejlepších DJů světa vyhlašovaných DJ Magem. Zadarmo to ale rozhodně nebylo, na svém kontě má tenhle neuvěřitelný pracant na 37 singlů, dvě alba, jedno EP a nespočet remixů, které se pyšní takovými jmény jako Hardwell, Avicii nebo Dimitri Vegas & Like Mike.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">PEGBOARD NERDS
Co vznikne, spojí-li se dva výjimečně talentovaní DJové a producenti, kteří mají společně za sebou více než dvacetiletou nahrávací praxi a přes 200 remixů zahrnujících spolupráci mj. se Skrillexem nebo Krewellou a nespočet hitparádových hitů? Zázrak jménem Pegboard Nerds, který Billboard magazín označil za tzv. \"must see act\"/ \"musíte vidět\"/ a DJští veteráni od Roba Swira po Steva Aoki jdou ještě dál a přisuzují tomuto dánsko-švédskému duu složenému z Alexandera Oddena a Michaela Parsberga producentskou genialitu. Jejich komiksová alter ega a pixelové logo ve tvaru srdce pak již jen dotvořily jejich celkový profil  a proměnily Pegboard Nerds z obyčejných DJů na ikonickou značku.
Brand, jehož hodnotu potvrzuje i přes 200 000 odběratelů na YouTube Pegboard Nerds a hrdé členství v největší komunitě na YouTube - Monstercat, která vykazuje téměř 2 miliardy zhlédnutí!

BROHUG
O pořádný rozruch na taneční scéně se vloni postarali i švédští Brohug, když stanuli v čele stovky nejprodávanějších umělců electro house v přehledu BeatStats na Beatportu a nechali tak za sebou nejednoho zkušenějšího a slavnějšího kolegu jako Skrillexe, Afrojacka nebo KSHMRa. A co víc, zatímco některé z těchto hvězd z žebříčku již vypadly, jiné jako Skrillex se Brohug dívají na záda dodnes s ani ne polovičním počtem bodů! Spanilá jízda švédského tria totiž pokračuje a dnes je tomu již šest měsíců!, co BeatStats ovládají. V aktuální stovce nejprodávanějších tracků electrohouse figurují se čtyřmi! nahrávkami - Paparazzi, Droppers, Ambush a Boogieman!

MADDIX
Dimitri, Afrojack a především Hardwell, stojí za objevem další letošní hvězdy AIRu - Maddixe. Tenhle multitalentovaný mladík, který ovládá i hru ne perkuse, bicí a piano, pochází z holandského Utrechtu, kde ještě na studiích umění vyprodukoval a zdarma poskytl ke stažení pár tracků, které okamžitě upoutaly pozornost všech tří výše zmíněných hvězd. Netrvalo dlouho a Hardwell mu nabídl účast na jeho kolekci "Hardwell presents Revealed Vol.6" a následně i vydavatelskou smlouvu a po jeho vlastní trackách jako “Ghosts”, “Voltage”, “Tumalon” & “Dirty Bassline” sáhla a učinila z nich nedílnou součást jejich setlistů většina nejpopulárnějších DJů světa - jako Tiësto, Martin Garrix, Afrojack, W&W nebo KSHMR.

MR.BLACK
První šestici potvrzených hvězd AIR Festivalu 2018 uzavírá Mr. Black. Nenechte se ale mýlit, ve výčtu úspěchu za prvními pěti rozhodně nezaostává. Stejně jako Maddixe i jeho zařadil na své "Revealed" nahrávky Hardwell, čímž se Blackova skladba "Party People" dostala na 3.místo v Beatportu a track "Hu-Ha" dokonce na 1.příčku. Vyjma Hardwella se Mr. Black těší podpoře Martina Garrixe, Tiësta, Davida Guetty i hvězd světové pop music, včetně její královny Madonny, kterou koprodukoval. Je také úspešným autorem filmových a televizních soundtracků nebo reklam.
AIR Festival 2018 se uskuteční ve dnech 27.-28.července. Vstupenky jsou k zakoupení za 890 korun nebo 1090 Kč včetně kempování na www.airfestival.cz, kde budou také postupně odtajňována další jména účinkujících.

BALI BANDITS
Bali Bandits je dvojice DJů a producentů, která nepochází z idylického indonéského ostrova, jak by napovídal jejich název, ale ze stejnojmenné ulice v Amsterodamu. Jsou pověstní odvážnými experimenty s melodiemi a rytmy, které je rychlostí blesku vystřelily na vrcholky hitparád a díky nimž na jejich domovní dveře dnes s žádostí o remix "klepou"  taková jména jako Martin Garrix nebo Zedd.

STEFF DA CAMPO
Nizozemskou hudební scénu reprezentuje i DJ a producent Steff Da Campo, který ve své produkci rád kombinuje deep, electro a groovy bass house. Jeho tracky (vzpomeňme např. Get Busy, Chicago nebo Alright) opakovaně bodují v TOP 10 a TOP 20 v Beatportu a singly Home (Be Yourself) nebo Come Back And Stay atakovaly pro změnu rozhlasové žebříčky po celém světě.
Vedle hlavní scény se návštěvníci festivalu mohou těšit také na produkci na vedlejších pódiích, kterých bude celkem šest. Retro Music Hall bude vévodit výše zmíněný Maddix, hlavní hvězdou Flash Festival Stage bude Toneshifterz. Jména headlinerů dalších scén budou ohlašována postupně.
Více informací a vstupenky na AIR Festival, který se uskuteční ve dnech od 27. do 28.července v Hradci Králové, jsou k zakoupení na www.airfestival.cz
 


FOTO PRO RADOST

zdroj:TZ



Další články s interprety BROHUG, CARNAGE, KREWELLA, PEGBOARD NERDS

Další články žánrů Elektronická hudba, Trance

Rudimental míří na Let It Roll 2024! Milovické letiště, Rudimental a LET IT ROLL 2024!! Kpt. Krab vydává singl, jede koncerty Ústecký hudebník, performer a avantgardista Kpt. Krab, přináší fanouškům nečekaný hudební zážitek s jeho nejnovějším singlem s křiklavým názvem “Jediný dobrý ska je láska”. Jedná se o píseň, která nám připomene, proč jsme zamilovaní do ska hudby. La Banda de Contenedor - Dirty culture room Podle Bandzone je La Banda lo-fi dance music z Hrobu, dle rozhovorů pro Headliner z pera Marka Reinoha se zase jedná o ústecko-teplickou bandu hrající „melodický elektropop říznutý punkem a psychedelií postavený na afro-kubánských rytmech a funkové base“. KAPLIČKA FEST 2023 V Chráštanech se koná rockový festival Kaplička fest již sedmým rokem. Vznikl v roce 2015 a jediné přerušení zaznamenal v důsledku pandemie COVID-19. Hudební událost roku se blíží, Rock for People v čele s MUSE, Slipknot, Machine Gun Kellym a The 1975 k lineupu přidává Alice Merton, The Warning, Ben Cristovao a další “Zdvojnásobili jsme budget festivalu a připravujeme opravdu výjimečný ročník.” Loňský vyprodaný ročník Rock for People přinesl organizátorům mnoho úspěchů včetně zařazení mezi TOP 10 středních evropských festivalů a TOP 10 promotérů podle European Festival Awards nebo titul Akce roku 2022 v Anketě Žebřík. Na ty organizátoři navazují největším ročníkem v historii festivalu a slibují jedinečný zážitek. Extravagantní a sebevědomá GIRLI se v dubnu vrací do Prahy! Po loňské premiéře na hudebním showcase festivalu Nouvelle Prague a letošní headline show na Prague Pride se Girli 16. dubna 2023 vrací do Prahy. V rámci série Rock for Poeple Concerts vystoupí v klubu Bike Jesus na Štvanici, aby fanouškům naservírovala svůj drzý, vzdorný elektro-pop, který Milly Toomey pod jménem GIRLI nahrává už od puberty, a který jí získal uznání od magazínů jako např. Guardian nebo NME za singl „Hot Mess“ a debutové album Odd One Out z roku 2019. B. G. THE PRINCE OF RAP je out Legendární umělec, rapper B. G. THE PRINCE OF RAP je out.

Další události, novinky, pozvánky na akce, tiskovky, fotoreportáže

Kluboofka TV vypustí deset klipů skupiny Argos. Níže trocha povídání o kapele samotné z loňského koncertu v Čerčanech Narozeninový koncert KLUBOOFKA TV, 4.11.2023, Čerčanská Beseda, Čerčany – část první: ARGOS Dolany fest se kvapem blíží, o nálož skvělé muziky nebude nouze! Dorazí Alžběta, De Bill Heads, Absolut Deafers i CheckPoint Dolany fest už „stříhá metr“ a věřte, že se opět máme na co těšit! Čekají nás zvučná jména české rock metalové scény, a to Alžběta, De Bill Heads, Absolut Deafers a CheckPoint. Death-metalový večer čeká na hosty Bílýho Medvěda o velikonoční neděli Změna stylu prezentované muziky v kultovním plzeňském klubu perfektně potvrzuje jeho univerzálnost a multižánrovost. V neděli 31.3.2024 se na místním pódiu představí hned tři formace preferující temnou odnož metalového světa. Hosté se tak stanou součástí nevšedních koncertních zážitků, kterých se nám v Medvědovi dostane mírou vrchovatou. Přijďte i vy okusit death-metalovou tvář muziky – start je ohlášený na 20:00 hodin. Punková 10x3 Tour 2024 má obrovskou fanouškovskou podporu, plzeňský Medvěd byl našlápnutý k prasknutí Společné turné tří základních kapel The Fialky, Totální nasazení a Nežfaleš se střídajícími se hudebními hosty, plní kluby napříč naší vlastí od 8. března. Vyprodáno, zbývá jen pár lístků… a tak nějak podobně zní komentáře pořadatelů jednotlivých koncertních zastávek. Plzeňský Bílej Medvěd si tak v praxi mohl 23.3.2024 okusit na vlastní kůži, jaké to je vyvěsit u vstupu cedulku vyprodáno! Scéna připravená, nazvučeno, takže v podstatě nic nebránilo v odpálení zahajovacího setu, byť se ke vstupním dveřím táhla ještě pěkně dlouhá fronta hostů. V tomto případě vyšli pořadatelé návštěvníkům vstříc promítáním přímého přenosu z pódia na plochu těsně u vstupu. TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Karvinská Doga se na koncertní zastávce v Katovicích představila v plné síle, zdatným předskokanem se stala skupina Jacker’s Republiková šňůra Harley-Davidson Ostrava tour 2024 kapely Doga má v rozpisu 13 zastávek, na kterých si fanouškové užívají kvalitní muziku podpořenou výraznými scénickými kulisami. Jedním z této dlouhé řady koncertů byl avizovaný na pátek 22.3.2024 s místem konání v KD Katovice na Strakonicku. Byť se místní sál nepyšní nijakými megarozměry, zaplněnost a skvělá nálada hned při rozjezdové kapele Jacker’s byla cítit ze všech koutů tohoto kulturního stánku. Rock For People odtajnil česko-slovenskou scénu! Dorazí Redzed, Annet X, Mňága a Žďorp, Visací Zámek, Smack One i dechovka Rock For People, který od 12. do 15. června otevírá v hradeckém Parku 360 festivalové léto, představuje česko-slovenskou scénu, která doplní již oznámené J.A.R., Vypsanou fiXu nebo The Ecstasy Of Saint Theresa.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz