ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Rozhovor s Twenty 4 Seven 1. dubna 2018   (21:56)Po skvělém vystoupení v Retro music Clubu v Zaječí 23. 3. 2018 se nám podařilo získat rozhovor s legendární hudební skupinou z 90. let Twenty 4 Seven.

Rozhovor s Twenty 4 Seven

Rozhovor s Twenty 4 Seven (1 / 3) Rozhovor s Twenty 4 Seven (2 / 3) Rozhovor s Twenty 4 Seven (3 / 3)

Roku 1989 vznikla skupina Twenty 4 Seven, když holandského producenta a DJe Ruuda van Rijena napadlo zkombinovat dvě doposud nesourodé části- křehký dívčí hlas s mužským rapem. Za důležitý můžeme považovat rok 1993, protože se jejich hit Slave to The Music dostal na vrcholky hitparád. Během let několikrát změnili sestavu, nyní ji ale tvoří Stay-C a zpěvačka Li-Ann. A tak jsme se rozhodli je trošku vyzpovídat:


KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den. Mohli byste se představit a přiblížit našim fanouškům, kde působíte?
 
Stay-C: Jsem Stay-C z Twenty 4 Seven. Narodil jsem se v Holandsku v Amsterdamu, ale mí rodiče pocházejí z Jižní Ameriky. A bydlím v Rotterdamu v Nizozemí.
 
 
Li-Ann: Ahoj, jmenuji se Li-Ann a jsem hlavní ženskou zpěvačkou Twenty 4 Seven. Je mi 33 let a žiji v Amsterdamu, Nizozemí.
 
 


	Dobrý den. Mohli byste se představit a …
Povězte nám, prosím, více o  lidech, kteří stojí za skupinou Twenty 4 Seven?
 
Stay-C: Twenty 4 Seven vystupují Stay-C, to jsem já, a Li-Ann. A pak máme producenta Ruud van Rijena, on je ten, který dělá produkci a já společně s Ruud van Rijenem píšeme společně písničky. Takže Slave To The Music, Is It Love, Take Me Away, Leave Them Alone, všechny hity, které jsme vytvořili jsou napsány mnou a Ruud van Rijenem. Dále máme agenturu Jan Vis z Holandska, která se stará o organizaci, rezervace vystoupení a všechny věci kolem Twenty 4 Seven, které jsou potřeba. Také máme management na vystoupení, který je s námi, když cestujeme. To jsou lidé kolem Twenty 4 Seven.

Li-Ann: Zpívám v Twenty 4 Seven společně se Stay-C. Vystupujeme společně po celém světě. Vždy je s námi tour manažer, který se stará o to, aby bylo vše v pořádku, jak na tour, tak na pódiu. Zakladatel a producent Twenty 4 Seven je Ruud van Rijen. Rezervace vystoupení dělá Jan Vis agency. To jsou lidé kolem Twenty 4 Seven.

Twenty 4 Seven měla v minulosti několik slavných hitů, ale bohužel nám chybí nové písničky. Řeknete nám, prosím, o plánech do budoucna (album, písně, video atd.)

Stay-C: Ano, máme několik slavných hitů, ale někdy je hodně složité odhadnout, jakou muziku by chtěli fanoušci slyšet. Je to hodně těžké, protože jsme vystupující z 90.-tých let a dnes je mnoho rozdílných stylů taneční hudby. Je náročné se přesně trefit do vkusu našim fanouškům. Možná bude dobrý nápad uspořádat kvíz nebo soutěž a zeptat se našich posluchačů, jakou muziku, jaké nahrávky by rádi slyšeli z nových singlů Twenty 4 Seven nebo z nových alb Twenty 4 Seven. A možná najdeme nové písničky společně. 

Li-Ann: V současnosti nejsou žádné plány na nové písně nebo alba. Ruud van Rijen je producent Twenty 4 Seven, on je ten správný člověk. 
 

Jaké jsou vaše další plány? Na co se můžou fanoušci těšit?

Stay-C: V roce 2018 budeme hodně cestovat. Budeme dělat velká vystoupení, mnoho koncertů po celém světe, také v Jižní Americe a v Africe, Jižní Africe a jsou plány jet do Austrálie a na Nový Zéland a samozřejmě navštívíme mnohokrát Českou republiku. Byli jsme v České republice na začátku února, 03. února, budeme v České republice v březnu a budeme na velkém, velkém koncertu v Praze v květnu, 25. května. Doufám, že tam všechny uvidím.

Li-Ann: My stále cestujeme, takže jsme každý víkend v jiné zemi. Jsem velmi šťastná, že můžu být několikrát do roka v České republice. To je má nejoblíbenější země na světě!

Chystáte se vydat album hitů z posledních let?

Stay-C: Nejsem si jistý, jestli toto uděláme. To je rozhodnutí, které musí udělat Ruud van Rijen. Myslím, že můžeme mít takový plán, ale je to na schůzku a diskuzi a potom uděláme konečné rozhodnutí. Dám Ti vědět.

Jaký je váš oblíbený nápoj a jídlo na turné či vystoupeních tady po ČR?
 
Stay-C: No, nevím přesně jméno, ale opravdu mám rád české pivo. Normálně pivo rád nemám, ale české pivo mi chutná. A jinak piji hodně vody a čaje, obojí je zdravé pro mé tělo. Ale když piji alkohol, myslím v České republice, dávám přednost českému pivu. Ano, opravdu.

Li-Ann: Obykle jím a piju velmi čistá a zdravá jídla a nápoje, ale když jsem v České republice, vždy piji české pivo. Ráda bych zkusila typicky české jídlo, pokud je veganské.

Můžu se zeptat, co vaše skupina preferuje? Jestli vystoupení v klubech či na festivalech a proč?

Stay-C: Preferuji vystupovat na festivalech, jinak by to musel být velký klub, protože to, co děláme na jevišti je, že žijeme nadšením a náš cíl je dělat lidi šťastným s tím, co děláme, s naším talentem a našimi dovednostmi. Zpíváme a děláme muziku a vystupujeme, aby byli lidé šťastní a také, aby lidé tančili a dostali se do dobré nálady a měli jen lásku a dobrou energii. Takže, čím víc lidí, tím lépe pro nás, protože můžeme mít párty s co nejvíce lidmi to jde. Takže dávám přednost festivalům nebo velkým klubům před málo lidmi a další důvod je, že dávám přednost open-air festivalům, protože mám rád hodně kyslík. Tak to by byla odpověď na tuto otázku.

Li-Ann: Vystupování je má vášeň, takže nezáleží, kde to je, miluji to! Na festivalech bývá více lidí, což opravdu miluji. Velké pódium, světla a hodně lidí, kteří se mají báječně. Ale může to být hodně intimní a speciální, když je to malé místo nebo klub.
.

Kde je pro vás na světě nejkrásnější místo?
 
Li-Ann: Má nejoblíbenější země je Česká republika, skutečně! Vždy se tu cítím jako doma. Hodně zvláštní pocit. A miluji lidi! Fanoušci jsou nadšení a báječní. A myslím si, že je Praha hodně krásná.

Stay-C, na svém kontě máte jako Twenty 4 Seven řadu vydaných a úspešných alb po celém světě. Moje otázka zní: Existuje země, kam jste se za tu dobu působení v Twenty 4 Seven nestačili ještě podívat? Nebo spíše kam byste se chtěl podívat?

Stay-C: Ano, je tu země, kterou jsem ještě nenavštívil a to je Havaj, Havajské ostrovy. A za to bych umřel, abych se tam dostal. Je překrásná, velmi romantická a má dobrou energii a má velkou historii. A opravdu mám rád, když jsem na místě, kde se můžu hodně naučit o historii a o původních obyvatelích, kteří tam bydleli. Havaj je absolutně jedno z mých nej míst, kam jet. Ale když vidím krásné věci a stará místa a staré budovy, to je jeden z důvodů, proč mám tak moc rád Prahu. Protože má tolik historie a tak moc překrásných budov a architektury, tak to musí být jedno z mých nejoblíbenějších měst na světe.

Li-Ann: Doufám, že jednou navštívím Austrálii a Nový Zéland. Jsem opravdu zvědavá, jaké to tam je.

Stay-C, sleduji vás dva na internetu a máte nový projekt. Můžete nám o tom více povědět? (State of mind network - Mind and Body balance training)

Stay-C: Ano a rád! Protože v hudebním průmyslu žiju a pracuju už téměř 27 let, naučil jsem se pracovat se svojí myslí, protože schopnost pracovat s myslí je pro každou lidskou bytost velmi důležitá. Záleží na vaší mysli, jak se rozhodnete, jaká bude vaše realita. Když kontroluješ, jak myslíš, tak můžeš kontrolovat, jak se cítíš a když kontroluješ, jak se cítíš, můžeš kontrolovat své výsledky, kterých v životě dosáhneš, protože pak můžeš kontrolovat to, co děláš. Takže, když potkám v životě lidi, kteří bojují se svým životem, je to téměř vždy kvůli rozhodnutím, která dělají, což je důsledkem toho, jak myslí. Takže pokud pracujete s lidmi na tom, jak myslí, tím že jim dáte jiný způsob, jak vidět věci, odlišný způsob myšlení, pak se cítí jinak, jsou méně depresivní, mají jiný pohled na svět, mnohem větší motivaci  ambice, čímž získávají mnohem větší pocit jistoty dělat něco s talentem a to je to, co mám rád. Rád vidím, jak lidé rozkvétají, rád vidím lidi šťastné, vidím rád lidi dělat cokoliv, co je z jejich nitra, z jejich duše. Miluju vášeň lidí a aby byla vášeň, musíš být schopen milovat sám sebe a být schopen přemýšlet správným způsobem, abys mohl správně zacházet sám se sebou. A pak tvůj talent a tvůj potenciál vychází z tvého nitra. To je to, co dělám v State of mind network. Li-Ann, která je také trenérkou State of mind network, dělá State of body, dělá jógu a výživu. To znamená jak jíte, jak žijete, máte šťastný životní styl. Intenzivně se věnuje józe a meditaci. Před dvěma měsíci jsme byli v Indii, abychom získali diplom a byli certifikovanými, oficiálními učiteli meditace a jógy, mohli trénovat a dávat lekce a semináře kdekoli budeme chtít. Měli jsme seminář v Praze minulý rok a bylo to velmi zábavné. Těšíme se až to znovu uděláme.

A teď je řada na krásce po tvém boku Li-Ann.

Jak jste se vlastně dostala k Twenty 4 Seven?
Li-Ann: Před Twenty 4 Seven jsem se zúčastnila televizního programu "Popstars". Po té, co jsem soutěž vyhrála, jsem začala zpívat v dívčí skupině "Raffish". V době, kdy jsme se rozešly, Ruud van Rijen hledal novou zpěvačku pro Twenty 4 Seven. Zavolal mi a zeptal se mě, zda se chci ke skupině přidat. Bylo to čest a já řekla ano okamžitě.

 
Neměla jste trému vystoupit poprvé po boku Stayceho? 
Li-Ann: Samozřejmě jsem znala Twenty 4 Seven a Stay-Cho od doby, kdy jsem byla dítě. Poslouchala jsem pořád jejich muziku! Nebyla jsem opravdu nervózní ze setkání se Stay-Cm, byl velmi milý a laskavý už od začátku, co jsme se potkali. Naše první společné vystoupení bylo v Chile, v Jižní Americe! Bylo to úžasné turné a užili jsme si ho.

Pamatujete, kolik zemí po světě jste se Staycem navštívili jako Twenty 4 Seven? A v jaké zemi se Vám nejvíce líbilo?
Li-Ann: Uaaau, vůbec nemám představu v kolika zemích jsem byla! Celá Evropa, několik zemí v Jižní Americe a několik v Africe. Ale ze všech zemí na celém světě mám vždy radost, když se vrátím do mé nejoblíbenější, České republiky.
 

Děkuji za Váš čas a za skvělý rozhovor pro Musicgate - brány do světa hudby!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Interview in English:

Twenty 4 Seven started in 1989 when Dutch producer and DJ Ruud van Rijen put together two very different parts: voice of a young woman and a man rap. The year 1993 was very important because the song Slave to the music became a hit. Through the years the members of Twenty 4 Seven changed. Now the signers are Stay-C and Li-Ann. And we decided to make interview with them:

Good day. Could you introduce yourself and where are you come from?

Stay-C: I'm Stacey from Twenty 4 Seven. I was born in Holland in Amsterdam, but my parents are come from South America. And I live in Rotterdam, the Netherlands.

Li-Ann: Hi, my name is Li-Ann and I am the female lead singer of Twenty 4 Seven. I am 33 years old and I live in Amsterdam, The Netherlands.

 

Please, tell us more about the people around Twenty 4 Seven?
 
Stay-C: Twenty 4 Seven the life act that is Stay-C, that's me, and Li-Ann and then we have the producer Ruud van Rijen, he is the one who makes the production and Ruud van Rijen and me, we write the songs together. So Slave To The Music, Is It Love, Take Me Away, Leave Them Alone, all the hits that we made are written by me myself and Ruud van Rijen. And then we have the agency, which is the management who does the bookings and all the things needs to be arranged around Twenty 4 Seven and that is Jan Vis Agency also in Holland. So that's the whole team and then we have a tour management that goes along with us when we travel. That's crew around Twenty 4 Seven.

Li-Ann: I sing in Twenty 4 Seven together with Stay-C. We tour and perform together all over the world. There is always a tour manager with us, which makes sure that everything on the road and on stage goes well. The founder and producer Twenty 4 Seven is Ruud van Reijen. The bookings for shows are by Jan Vis agency. That’s the whole crew of Twenty 4 Seven.

Twenty 4 Seven has several famous hits, but fans looking/waiting for new songs. Could you tell us about your future plans (like new songs or album, etc.)?
 
Stay-C: Well. Yes, we had several famous hits, but sometimes is very hard to know what kind of music the fans would like to hear. It's very hard because we are 90's acts and there are so many different styles of dance music these days. That it is very hard to know exactly what kind of music what kind of songs our fans would like. May be would be good idea to have a quiz or to have a game and ask your listeners what kind of music, what kind of records would they like to hear from the new Twenty 4 Seven singles or new Twenty 4 Seven albums. And maybe we can find a new song together.

Li-Ann: There are no plans for new songs or an album at the moment. Ruud van Reijen is the producer of Twenty 4 Seven, so he is the man in charge.

 

What are your other plans? For what fans look forward to?
 
Stay-C: Well, 2018 going to be year where we travel a lot. We do a big shows, lot of concerts all around the world, also in South America and Africa, South Africa and there are plans to go to Australia and New Zealand as well and of course we will visit Czech republic many times. We were in Czech republic at the beginning of February, February 3rd, we will be in Czech republic in March and we will be at big, big concert in Prague in May, 25th May. So I hope to see everybody there.

Li-Ann: We are still touring, so every weekend we are in a different county. I am very happy to be in Czech Republic a few times this year. It’s my favorite country in the world!

Are you planning to record album of hits from last decade?
 
Stay-C: I'm not sure if we will do that. This is decision that Ruud van Rijen has to make. I think we might we had plans to do that but we have to discuss in the meeting and than make a final decision about this. So, I will let you know.

What is your favourite drink and food during the tour or the show here in the Czech republic?

Stay-C: Well, I don't know exactly what the name is but I really, really, really like the Czech beer. I don't like beer that much normally but Czech beer I like very much. And for the rest I drink a lot of water and a lot of tea which is all very healthy for my body. But if I drink alcohol, I mean Czech republic, I would prefer the Czech beer. Yes, indeed.

Li-Ann: Normally I eat and drink very clean and healthy food/drinks, but when I am in Czech Republic I always drink a Czech Beer. I love to try typical Czech food, as long as it’s vegan.

May I ask you what are you prefer, performance in a club or a festival and why?
 
Stay-C: Oh, I prefer performing at a festival because it'll must be very big club because what we do on stage we live our passion and our mission is to make people happy with what we do, with our talent and our skills. We sing and we make music and we perform to make people happy as well to make people dance, to make people to come into a good mood and have only love and good energy. So, the more people there are, the better it is for us because than we can have a party with as many people as possible. So I would prefer a festival or big club before the might of people and for other reason I would prefer festival when is open-air because I like oxygen a lot. So that would be my answer to this question.

Li-Ann: Performing is my passion, so no matter where it is, I love it! At a festival there a most of the time more people, what I really love. A big stage, lights and lots of people who are having a great time. But it can also be very intimate and special when it’s a small place or club.

Where is the most beautiful place in the world for you?
 
Li-Ann: My favorite county is Czech Republic, really! I always feel like I’m at home. A very special feeling. And I love the people! The fans are so enthusiastic and lovely. And I think Prague is very beautiful.

Stay-C, as a member of Twenty 4 Seven you have many recorded and successful albums around the world. My question is this: Is a country which you didn't visit yet? Or which you want to visit?
 
Stay-C: Yes, there's a country I didn't visit yet and that is Hawaii, the islands of Hawaii. And I would really die to go there for I wanted. It's very beautiful, very romantic and it has a good energy and it has a lot of history. And I really like to be at place where I can learn a lot about the history and what happened and all the native people who lived there, the original people who lived there. Hawaii would be absolutely one of my favourites to go to. But seeing beautiful things and old places and old building is also one of the reason why I like a Prague that much because it has so much history and so much beautiful buildings and architecture that it must be one of my favourite city in the world.

Li-Ann: I hope to visit Australia and New Zealand someday. I am really curious how it’s like there.

Stay-C you have a new project, State of mind network - Mind and body balance training. Could you tell us more about the project?

Stay-C: Yes, I would love to do that. Because I have lived and worked in the music industry for almost 27 years I've learned to work with my mind because being able to work with your mind is very important for every human being alive. In your mind you decide what is your reality will look like. If you control the way you think then you control the way you feel and if you control the way you feel then you control the results that you have in your life because then you control your actions. So, when I see people in lives struggling with their life then it's almost always because of the decisions that they make which is a result of the way they think. So, if you work on with people work on the way they think if you give them different way of seeing things, different way of thinking then they feel differently and then they're less depressed and then they can more motivation and more ambition and then they feel more confident to do something with the talent and that is what I love. I love to see people flourish, I love to see people happy, I love to see people do whatever it is that they feel like they have to do from their inside, from their soul. I love passion of people and order to be passion you need to be able to love yourself and to be able to think in the right way, so that you can treat yourself in right way and then your talent and your potential would come out from itself. This is what I do with State of mind network. Li-Ann, who also is a trainer in State of mind network, she does the State of body, she does yoga and she does nutrition. That is how do you eat, how do you live, do you have a happy lifestyle. And also yoga and meditation she does as well. We've been in India two months ago to have a diploma to be certified as an official meditation and yoga teachers, training and giving a lessons and workshops everywhere we could. We also had a workshop and seminar in Prague that was last year and it was very much fan. We are looking forward to doing that again.

And now is time for Li-Ann.

How did you join the Twenty 4 Seven?


Li-Ann: Before Twenty 4 Seven I joined a television program called ‘Popstars’. After I won the show, I started singing in a girl group: ‘Raffish’. At the time we split up, Ruud van Rijen was looking for a new female singer for Twenty 4 Seven. So he called me and asked me if I wanted to join the group. It was such an honor, so I said yes immediately.

Were you nervous when you first time sang/performed with Stay-C?

Li-Ann: Of course, I knew Twenty 4 Seven and Stay-C since I was a child. I was listening to their music all the time! I wasn’t really nervous to meet Stay-C, he was very kind and lovely from the moment we met. Our first show together was in Chile, South America! The tour was amazing and we’ve had a great time.

Do you remember how many countries around the world you visited with Stay-C as Twenty 4 Seven? And which country do you like the most?

Wauw, I have no idea in how many countries I’ve been! Whole Europe, a few in South America and a few in Africa.
But from all the countries in the whole world it’s always a pleasure to come back to my favorite, Czech Republic.


Thank you for your time and great interview for Musicgate.

 


FOTO PRO RADOST


3 fotografie v galerii

Rozhovor s Twenty 4 Seven (1 / 3) Rozhovor s Twenty 4 Seven (2 / 3) Rozhovor s Twenty 4 Seven (3 / 3)

autoři:text:     Lenka Hrubá, překlad: Radek Jurečka



Další články s interpretem Twenty 4 Seven

90s Explosion po 2 letech vyprodalo BRNO!! 90s Explosion open air festival se uskutečnil v Brně i přes nepřízeň počasí. 90´s EXPLOSION VYPRODALO VÝSTAVIŠTĚ V PRAZE! Tohle Výstaviště v Praze už dlouho nepamatuje! Světový hudební umělci z 90. let přilákali na výstaviště v Praze Holešovicích úctyhodných 17 000 fanoušků a fanynek na největší open air festival - 90. let a to 90´s Explosion! 90´s Explosion open air festival se letos uskuteční v Praze na Výstavišti! Největší open air festival 90´s Explosion se po několika letech uskuteční v Praze!! Největší devadesátkové hity naživo tj. 90´s Explosion open air festival 2020 v Praze. Největší 90´s festival v České republice. Tento světový koncept s největšími hudebními umělci této doby uvidíte na jednom velkém pódiu. Brno přivítalo 90´s Explosion open air festival 2019 Tento největší 90´s festival v ČR přivezl světové populární hvězdy z 90. let a to umělce, které nemusím, pro nikoho, kdo tuhle dobu zažil, vůbec představovat. Holešovice v Praze zažily 90´s Explosion open air festival! Holešovické Výstaviště v Praze praskalo ve švech, když se dne 25. 5. 2019 uskutečnil největší světový open air festival ve střední Evropě 90´s Explosion! Praha a dokonce i Brno zažijí 90´s EXPLOSION OPEN AIR FESTIVAL 2019 Je to světový koncept, který přináší kontinuální show s největšími ikonami této doby z 90. let na jednom velkolepém podiu.

Další články žánrů Disco, Hip Hop / Rap, Pop

TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Pepper a Metalíza to společně rozjedou na Pouťovém koncertu v Loučimi! Oblíbené spojení Pepper a Metalíza to spolu opět rozjedou. Stane se tak o Velikonoční neděli v sále Penzionu Matějka v Loučimi, kde nás tyhle party svou chytlavou muzikou potěší v rámci Pouťového koncertu. A o tom, že se máme na co těšit, není pochyb! Ostrovy kromě hudby všemožných žánrů nabídnou i oslavu dvaceti let Česka v Evropské unii první informace o letošním ročníku festivalu United Islands of Prague S tebou mě to baví zpívají v nové písničce Jokers a Molotov party Na začátku října jsme vám přinesli rozhovor s členy kapel Molotov party a Jokers, kde jsme se bavili o chystaném turné. V současné době jsou obě kapely na turné a během jejich zastávky v Pardubicích jsem si popovídala s kytaristou Molotov party Ivanem Macháčkem a zpěvákem kapely Jokers Petrem Soukupem o tom, jak zatím průběh turné vnímají, ale také o tom co nás čeká, až turné skončí. YEAH BALI TOUR bude mít zastávku ve spálenopoříčském MC Sklep! MC Sklep ve Spáleném Poříčí se stane jednou z devíti zastávek republikové šňůry YEAH BALI TOUR, se kterou kapela Maniac objíždí známé hudební kluby. Akce se uskuteční v pátek 8.3.2024 od 20. hodin a s Maniacem se na místní scéně blýsknou skupiny Siluety, Khargados či The Last Revolution & Green Day Revival. Večírek to bude velice zajímavý a pořadatelé věří, že se publikum skvěle pobaví. Silné melodie, chytlavé texty a hodně energie, to jsou Trocha Klidu! Zlomené srdce inspirovalo jejich novinku Tenkej led Trocha Klidu zvednou náladu i výškový průměr kamkoli dorazí. S nadsázkou se dá říci, že co do výšky jednotlivých členů skupiny, mohli by posílit jakýkoli basketbalový tým – oni se však v roce 2014 rozhodli v Šumperku založit kapelu. Eva Urbanová Grande Finale JEDINEČNÝ NADŽÁNROVÝ KONCERT ve scénické režii MICHALA CABANA, v hudebním nastudování MARTINA KUMŽÁKA a JIŘÍHO ŠKORPÍKA , za doprovodu EPOQUE SYMPHONY ORCHESTRA. VÝJIMEČNÁ ZPĚVAČKA – VÝJIMEČNÉ DATUM – VÝJIMEČNÝ KONCERT

Další rozhovory

S tebou mě to baví zpívají v nové písničce Jokers a Molotov party Na začátku října jsme vám přinesli rozhovor s členy kapel Molotov party a Jokers, kde jsme se bavili o chystaném turné. V současné době jsou obě kapely na turné a během jejich zastávky v Pardubicích jsem si popovídala s kytaristou Molotov party Ivanem Macháčkem a zpěvákem kapely Jokers Petrem Soukupem o tom, jak zatím průběh turné vnímají, ale také o tom co nás čeká, až turné skončí. KRÁTKÝ ROZHOVOR S PŘEDNÍM MÓDNÍM NÁVRHÁŘEM PANEM OSMANY LAFFITOU Zajímavosti o Osmanym a o hudbě, kterou má rád a nejen to. ROZHOVOR: Magdalena Trajerová - TO ONY Magdalena Trajerová je songwriterka balancující na hraně indie popu, folku a rocku. V minulém roce se představila třemi singly. Nyní ji na konci února, 22. 2., čeká vydání debutového alba s názvem TO ONY. Pro Musicgate jsme ji právě o nadcházejícím albu vyzpovídali. ROZHOVOR: Na zvěřině v Karviné s Jindrou Polákem Zajímavosti o kapele Jelen Trocha povídání s kapelou Aušus aneb jak to na takové jeho hudební zkoušce vypadá Neděle je pro většinu lidí čas odpočinkový, věnovaný rodinám, dětem, koníčkům… A právě od koníčků bych se rád odrazil k odpoledni 21.1.2024. K tomuto termínu jsem dostal pozvánku na hudební zkoušku domažlického Aušusu. Ta se konala v nýřanské zkušebně, kde se kapela v tomto složení sešla teprve podruhé. O tom, že se muzikanti znají z pódiových prken již řadu let, svědčila pohodová nálada. Rozhovor jsme tak vedli v uvolněné atmosféře a na odpovědích byl znát humor, nadhled a optimismus. Rozhovor k novému klipu kapely Horizont povídání s frontmanem kapely Horizont o novém singlu Rocková kapela Bastard obohatila svou hudbou fanoušky v Havířově. Rozhovor s kapelníkem skupiny Bastard
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz