ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Narozeninová oslava Rádia Blaník naprosto zaplnila Konopiště 27. května 2024   (10:59)Oslavy 25.narozenin rádia Blaník si žádný posluchač nenechal ujít.

Narozeninová oslava Rádia Blaník naprosto zaplnila Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskutečnil narozeninový koncert Rádia Blaník, který přilákal více než 12 tisíc návštěvníků. Na vyprodaném koncertě se skvělou atmosférou vystoupila řada oblíbených umělců, např. Michal David, Lucie Bílá, Monika Absolonová, Olga Lounová, kapely O5 a Radeček a No Name. Nechyběla ani zahraniční hvězda Liz Mitchell a kapela Boney M.

 


FOTO PRO RADOST
Přírodní amfiteátr na Konopišti ožil tuto sobotu velkou narozeninovou oslavou Rádia Blaník, kterou si spolu s rádiovým týmem užil zcela naplněný amfiteátr. Tradiční „Koncert pro všechny bezva lidi“ odstartovala svým energickým vystoupením kapela No Name. Po ní následovalo vůbec první vystoupení Blanické kapely, která zazpívala novou písničku Rádia Blaník s názvem Slunce dál svítí. Pak již následoval koncert plný hvězd, kdy se na podiu vystřídala více než desítka interpretů, například Lucie Bíla, Anna K, Monika Absolonová, kapela No Name a skupina O5 a Radeček. Naprosto skvělé vystoupení předvedla i Olga Lounová, která se pustila i mezi samotné posluchače, a dokonce spolu s nimi fandila českým hokejistům. Velkolepou show předvedla také legendární Liz Mitchell s kapelou Boney M. Večer pak završil svým vystoupením Michal David, jehož energie nenechala v klidu snad jediného návštěvníka.

„Blanické koncerty mají vždy naprosto úžasnou atmosféru a rádi se na ně vrací, jak samotní zpěváci, tak právě i naši fanoušci. Letošní rok, kdy se podařilo navýšit kapacitu areálu, se na Konopiště podíval rekordní počet 12 tis. návštěvníků. Byl to pro nás opravdu výjimečný ročník a v narozeninových oslavách a překvapeních pro posluchače budeme pokračovat,“ vysvětluje šéf programu Rádia Blaník a moderátor koncertu Daniel Rumpík.

Olga Lounová, zveřejněno se svolením rádia Blaník
Po hokeji dorazil i Dominik Hašek

Rádio Blaník posluchačům, kteří se na vyprodaný koncert již nedostali, celou oslavu přenášelo živě z mobilního studia. Díky tomu mohli fanoušci stanice slyšet i exkluzivní rozhovorys interprety bezprostředně před nebo po jejich vystoupení. Kromě vystupujících zpěváků, přišlo Rádiu Blaník pogratulovat i mnoho dalších osobností, např. Filip Rožek a pes Gump nebo hokejista Dominik Hašek. Ten dorazil přímo po utkání našich hokejistů, tak se nabízela otázka, jak hodnotí celou hokejovou atmosféru mistrovství světa. „To, co dokáží Češi na mistrovství světa v hokeji, to si myslím, že žádná jiná země nedokáže vytvořit. Zase jsme pokořili fanouškovský rekord, skoro 800 tis. diváků a doufám, že to ještě překonáme. Tohle může být opravdu jen v Čechách,“ svěřil se olympijský vítěz z Nagana, Dominik Hašek a předpověděl i svůj tip na zítřejší zápas. „České mužstvo má formu, od brankáře, po obránce až po posledního útočníka tam není jediná slabina,“ popsal situaci Dominik Hašek a dodal, že věří samozřejmě ve vítězství.

Dominik Hašek, zveřejněno se svolením rádia Blaník
A jak hodnotí Konopiště sami návštěvníci?
„Na Konopiště jezdím každý rok a letos byla tedy sestava umělců opravdu neuvěřitelná. Tolik zpěváků a zpěvaček na žádném jiné koncertu neuvidíte. Je to fakt pecka a hlavně my, co posloucháme Rádio Blaník, držíme pohromadě, takže tu každý rok potkávám stejné lidi. Je to opravdu silný zážitek,“ svěřila Magdaléna Houfová z Plzně. Podobně mluvil i další fanoušek Pavel Novosad z Benešova: „Koncert byl jako každý rok skvělý. Ani nevím, jakého zpěváka bych pochválil, protože všichni byli výborní. Nejdřív mě tedy mrzelo, že vyšel termínově do hokeje, ale když se tu pak fandilo hromadně, tak to byla fakt síla.“

Petr Kolář, zveřejněno se souhlasem rádia Blaník

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ

zdroj:tisková zpráva



Další články s interprety Lucie Bílá, Michal David, No Name, O5 a Radeček, Olga Lounová

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu Jediný hudebně-švestkový festival v České republice - Vizovické Trnkobraní oznamuje kompletní program! Moderátor Libor Bouček, stand-up Matonohy či Pavláska, travnatá zóna, zastřešené sezení Skupina NO NAME zahraje na sněhu! Odstartuje tak na pódiu i na běžkách jubilejní desátý závod Štrbské bežky! Skupina NO NAME zahraje poprvé na sněhu ve Vysokých Tatrách! Dlouholetí fanoušci běžeckého lyžování budou 11. února koncertovat na jubilejním desátém ročníku veřejných závodů Štrbské bežky. NO NAME zažili unikátní okamžik – na koncertě si na bicí poprvé v historii kapely zahrál jiný bubeník – světový brankář Petr Čech! NO NAME mají za sebou rok plný fantastických novinek! Vydali dlouho očekávané nové album V pôvodnom znení, oznámili turné s kapelou NOCADEŇ a nyní si v hale O2 Universum zahráli se světovou sportovní hvězdou! Megakoncert Radia Čas k výročí 25. narozenin nadchnul beznadějně vyprodanou Ostravar Arénu! Poslední listopadová sobota vykouzlila úsměv na tváři několika tisícům fanoušků skvělé popové, hip hop rapové i folkrockové muziky. Ti se v rámci Megakoncertu Radia Čas pro všechny bezva lidi 2023 sešli v Ostravar Aréně a my byli při tom. Básníci z východu NO NAME a NOCADEŇ ohlásili historicky první společné turné! Unikátní spojení dvou slovenských kapel! To je historicky první společné česko-slovenské turné skupin NO NAME a NOCADEŇ, které zahrnuje pět zastávek od Košic až po Prahu. Český mejdan s Impulsem zažil noc plnou hvězd! Vyprodanou O2 arenu dobyly legendy jako nestárnoucí Olympic, Chinaski, Lucie Bílá s Čechomorem, 4 Tenoři, Olga Lounová i O5 a Radeček! Šťastná sedmička vykouzlila úsměv na tváři publiku ve vyprodané O2 areně a my byli při tom! Ano, správně, řeč je o oblíbeném Českém mejdanu s Impulsem, který svůj sedmý ročník rozjel opravdu ve velkém stylu. V takřka pětihodinovém programu se totiž vystřídala spousta výborných kapel a na své si přišlo publikum napříč žánry i generacemi. Český mejdan s Impulsem aneb největší oslava české a slovenské muziky ovládne pražskou O2 Arénu! Fanoušci skvělé české popové, rockové, folkrockové i operní hudby už mohou střihat pomyslný metr. Český mejdan s Impulsem aneb největší oslava české a slovenské muziky se stále více blíží. Tak neváhejme a nenechme si tuto jedinečnou akci s tradicí v O2 Aréně v Praze ujít!

Další články žánru Pop

Rock For People oslavil 29 let rekordní návštěvností! Show pro 40 tisíc fanoušků odpálili The Offspring, Yungblud, The Prodigy, SUM 41 či Bring Me The Horizon Měsíc červen se přehoupl do své druhé poloviny, což pro fanoušky skvělé muziky a fascinující festivalové atmosféry značilo jediné – legendární festival Rock For People v Hradci Králové. Čtyřdenní festivalový maraton si s chutí vychutnaly davy fans z ČR i ze zahraničí a my na takové akci samozřejmě také nemohli chybět. Připravte se na Footfest 2024 – událost, kterou nesmíte propásnout! Vydejte se s námi na nezapomenutelný víkend plný hudby, zábavy a skvělého jídla! Dva dny plné hudby a sportu. Soutěž o vstupenky na legendární Footfest je tady. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na dva dny plné hudby, sportu a dobrého jídla. Jihočeská Želeč po roce opět ožije hudbou a sportem. Rozhovor se skupinou Holki ze Zámeckého festivalu z Havířova s Rádiem Blaník. Rozhovor z profesního života hudební skupiny Holki Ve Věku 53 let v pondělí zemřel Dario G.- Paul Spencer Zemřel Paul Spencer - Dario G. Krásný ztráty Live po osmé - kromě rocku nebude chybět ani alternativa, šanson či gospel Festival Krásný ztráty live po osmé. Díky!Fest 2 aneb poděkování dárcům krve, zaměstnancům ONP i členům ISZ nejen hudebními zážitky V pátek 14. června 2024 se v Příbrami konal druhý ročník festivalu Díky!Fest. Tato akce byla zasvěcena aktivním dárcům krve, zaměstnancům Oblastní nemocnice Příbram a složkám IZS. Festival probíhal v letním kině a připomínal Světový den dárců krve, který se každoročně slaví právě 14. června.

Další tiskovky

Připravte se na Footfest 2024 – událost, kterou nesmíte propásnout! Vydejte se s námi na nezapomenutelný víkend plný hudby, zábavy a skvělého jídla! Pivo a rock v Bystřickém amfíku bez vstupného Prázdniny v Bystřici nad Pernštejnem odstartuje rock metalový fesťáček. V amfiteátru na náměstí se můžete těšit na pět kapel, které Vám zahrají k dobrému pivku hned od třech pivovarů. Vstup na akci je zcela ZDARMA, a první tón zazní v 16:00. Krásný ztráty Live po osmé - kromě rocku nebude chybět ani alternativa, šanson či gospel Festival Krásný ztráty live po osmé. Metalový festival na Kolínsku podpoří zrakově postiženého Olivera Do Bylan u Českého Brodu se 15. června sjedou metalové kapely ze všech koutů republiky. Výtěžek ze vstupného pak po pokrytí nákladů poputuje také na konto sportovně nadaného patnáctiletého Olivera. Již desátý open air fest GOD SAVE THE CHAOS ve Střelských Hošticích, tentokrát s velkou zahraniční účastí Dne 22.6.2024 se uskuteční 10. ročník punk a HC festivalu GOD SAVE THE CHAOS summer vibe! Celá akce je pod širým nebem ve Střelských Hošticích a na podiu se ukáží čeští i zahraniční interpreti. Vstup je na celý festival 350kč. Pro návštěvníky jsou připravené soutěže o různé ceny, jako vyřazovák v basketu nebo krvavý slalom na kole s volantem. Na čepu na vás bude čekat Pilsner Urquell a Dudák 11 + letní drinky. Na grilu se pro vás budou dělat hamburgery, hermelíny, klobásy atd. K poslechu a tanci vám zahrají: PUNKOVÝ FESTIVAL NA OSLAVU 25. NAROZENIN KAPELY SOUKROMEY POZEMEK 25. let na punkový scéně Fiasko přináší světlo do temnoty s novým klipem Beznaděj Klatovská punkrocková kapela Fiasko vydala nový videoklip k písni "Beznaděj". Tato energická emotivní skladba opět dokazuje jejich schopnost kombinovat silné texty a dynamickou hudbu v jedinečný zážitek.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz