ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Rocková exploze Alkeholu, Dogy a Radiatoru nadchla Holýšov! 3. srpna 2020   (20:48)Dozněly poslední tóny muziky, nadšené davy spokojeně odcházely a už se těšily na další koncert. Areál Pekelnýho léta pomalu ztichl a pohasl. Ale jaký vlastně byl koncert legendárních rockových živlů Alkeholu, Dogy a Radiatoru? Vezměme to všechno pěkně od začátku...


Dozněly poslední tóny muziky, nadšené davy spokojeně odcházely a už se těšily na další koncert. Areál Pekelnýho léta pomalu ztichl a pohasl. Ale jaký vlastně byl koncert legendárních rockových živlů Alkeholu, Dogy a Radiatoru? Vezměme to všechno pěkně od začátku... Nastal sobotní podvečer, bylo krásné letní počasí a Holýšov opět zažil večer plný skvělé muziky. Natěšení fans se shlukovali, alko i nealko teklo proudem a Pekelnýmu létu vládla pohodová atmosféra. A o tom, že to bude pekelně užitý večer předem nikdo nepochyboval. A tak se také stalo!
 
Vše bylo nachystáno a tak nebyl důvod, proč rockové tornádo neodstartovat. A bylo to tady! Rockový Radiator naskočil na pódium a rozjel svou jízdu. Jako první zazněla pecka Žlutej a pak už vše jelo jako po drátkách. Radiator se dlouho nerozmýšlel a servíroval Holýšovu songy jako: Možná, Pionýr, Lovu zmar i novinku Zlatý vězení... Publikum se přesunulo k pódiu a spokojeně si popařovalo. Kluci se tak postarali o skvělý start večera a rozproudili publikum na tu správnou koncertní teplotu.

Dozněly poslední tóny muziky, nadšené davy …

FOTO PRO RADOST
A to už došlo na střídání pomyslného „pekelného žezla“, kterého se chopila oblíbená Doga. Bouřlivý potlesk zaduněl Pekelným létem a parta kolem démonického frontmana Izziho odpálila svou nespoutanou show. A každý, kdo Dogu zná, věděl, že své publikum rozhodně šetřit nebude. A tak se také stalo…  Sypala do nás nálož svých legendárních hitů jako: Nejsi nevinná, Až jednou slunce nevyjde, Zelená, Poletuju, Beskydy, Já se na to...

A nadšení se společnou divokou pařbou na sebe nenechalo dlouho čekat. Dynamická muzika plná nabroušených kytarových sól spolu s řízným zpěvem, neskutečný příval energie a motorka dominující stagy... To vše dostalo pekelný kotel do nálady a večer nabíral na obrátkách. Známé osvědčené songy střídaly novější oblíbené pecky a koncert Dogy utíkal jako voda. A to už nastal čas na předání otěží druhé rockové legendě - Alkeholu.

A to už došlo na střídání pomyslného …
Proběhla blesková úprava stage a napětí s nedočkavostí by se v tu chvíli dalo přímo krájet. A to jsou přesně ty pocity, které máme na koncertech nejraději. Publikum se nahrnulo ještě blíže, areál se zaplnil k prasknutí, světelný park rozzářil stage a Jízda králůAlkeholu vypukla! Tihle legendární rockoví bouřliváci doslova vtrhli na scénu, bouřlivý potlesk zahřměl Holýšovem a pecka Hej hospodo nalejvej odstartovala jejich hity nabitou, pekelně nadupanou show. V tu chvíli ruce fanoušků vylétly nad hlavu a hlasivky jely na plné obrátky.

Proběhla blesková úprava stage a napětí s …
Alkehol v čele s frontmanem Otou Herešem na nic nečekal a bez meškání přikládal pod už tak vroucí kotel vypalovačky jako: Na zdraví, Spalovač chlastu, Rockeři, Už se to smaží a peče, Anděl strážnej, Nonstop, Život je krátkej. Publikum bylo od začátku ve varu, sborový zpěv doprovázel každou pecku, nadšení se spokojeností sálalo z Alkeholu i z fanoušků. Večer stále více gradoval a podmanivá muzika s poutavým zpěvem nenechala publikum jen tak v klidu stát. Už tak dokonalou atmosféru ještě více umocňovala pyroshow s gejzíry mlhy a koncert sympaťáků z Alkeholu ubíhal strhujícím tempem.
 
A přestože si rozjařený dav fans přál řádit s Alkeholem zkrátka Nonstop, pomalu se nám blížil závěr večera. Doslova unešené publikum nechtělo pustit Alkehol z pódia a hlasitým potleskem s pokřiky ho lákalo zpět na scénu. Ten je samozřejmě nezklamal a v úplném závěru se s nimi rozloučil legendárním hitem Na Slamníku.

Alkehol v čele s frontmanem Otou Herešem na …
Byl to zkrátka úžasný večer. Velké poděkování za něj patří především kapelám Alkehol, Doga a Radiator, týmu pořadatelů a samozřejmě také návštěvníkům za skvělou atmosféru !!!

Byl to zkrátka úžasný večer. Velké poděkování …

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ


Pavel Macán 95 fotografií v galerii


autoři:text:     Pavel Macán
foto:     Pavel Macán



Další články s interprety Alkehol, Doga, Radiator

První ročník RockFlow zavítal do Ostravy a prostranství před Slezskoostravským hradem ožilo rockovou hudbou. V sobotu 24. srpna 2024 ožila Ostrava tvrdými rockovými tóny a nespoutanou energií. Na prostranství před Slezskoostravským hradem se odehrál první ročník akce RockFlow Ostrava, který přilákal davy fanoušků. Festival, který spojil legendy české rockové scény, probíhal v krásném prostředí pod širým nebem a nabídl pořádnou dávku hudebního adrenalinu. Párty roku na Chodrocku byla opět legendární aneb Chodrockfest 2024 okouzlil Domažlice I v letošním roce nás na DOTIKO a NFCtron stagy čekal řádně nabitý line up plný špičky české i moravské hudební scény. A byla to neskutečná jízda! Ale nepředbíhejme a zrekapitulujme si největší chodský svátek hezky popořádku. Na festivalu Rock Flow Ostrava zahrají Rybičky 48, Tři sestry a také Doga Už 24. srpna bude mít v Ostravě premiéru nový festival Rock Flow. V areálu u Slezskoostravského hradu zahrají Rybičky 48, Tři sestry, Doga, Walda Gang a Hanz's Fuckers. Fanoušci se můžou těšit také na street food a spoustu drinků. Farák Fest v Heřmanově Huti si devátým ročníkem upevnil pozici mezi jednodenními festivaly na republikovém půdorysu Farský kopec, na dohled od Heřmanovy Huti, se již po deváté zapsal do hudebních map konáním oblíbeného multižánrového Farák Festu. O výběr kapel a přípravy všeho potřebného se postaral tým pořadatelů s Vaškem Motykou v čele a dle ohlasu velice početné návštěvy se jim podařilo sestavit lineu-up na jedničku s hvězdičkou. Jména interpretů z top české scény, kvalitní zvuk firmy Dynacord a příjemná obsluha v nespočtu občerstvovacích stánků byly nepřehlédnutelné atributy celého odpoledne a velké části noci v sobotu 3.8.2024. Holba Rock na grilu 2024 Opava Kylešovice Letošní 11.ročník festivalu Holba Rock na grilu 2024 na letišti Opava Kylešovice přinesl návštěvníkům dvoudenní rockovou jízdu plnou skvělé hudby, výborného piva a jedinečné atmosféry. Festival, který se konal ve dnech 26. a 27. července 2024, opět potvrdil svou oblíbenost mezi fanoušky rockové hudby. Párty roku na Chodrocku aneb Chodrockfest 2024 se blíží! Čas plyne jako voda a léto se nám rázem přehouplo do své druhé poloviny. Příznivci skvělé muziky a pohodové festivalové atmosféry ze západu Čech a okolí však nemusí smutnit. Neboť je to právě měsíc srpen, kdy srdce Chodska – město Domažlice ožije Vavřineckou poutí a mimo to i oblíbeným multižánrovým festivalem – Chodrockfestem. Slavnosti Jablunkov 2024 - více, než vydařené DOGA, INEKAFE, POKÁČ, MŇÁGA A ŽĎORP, DESMOD - to nejlepší na jednom pódiu.

Další články žánru Rock

Šafrda memory band rozjel v tlumačovském AMFI nezapomenutelný mejdan! Poslední srpnový den byl v oblíbeném AMFI v Tlumačově u Domažlic věnován vzpomínce na legendárního zpěváka s nezaměnitelným hlasem – Vláďu Šafránka. Svůj set plný hitů Harleje, Walda Gangu i Vláďovy sólové dráhy tam totiž rozjela parta Šafrda memory band a byla to jízda! RASMANE! Skutečná liga! Škwor! v Českém Krumlově Čtyři kapely, jedna úžasná akce! Přijďte si užít nezapomenutelný večer plný skvělé hudby v Pivovarské zahradě v Českém Krumlově dne 14. září 2024. Bigbítový večer se statutem velké akce – koncert kapely Brutus na Tyršově koupališti v Rakovníku Prostorný areál Tyršova koupaliště v Rakovníku je dlouhou řadu let ikonickým místem koncertních vystoupení domácí rockové legendy – kapely Brutus. Právě zde v roce 2022 oslavila 55 let své hudební kariéry, která čítá nespočet bigbítových tancovaček na velkých, ale i malých či zapadlých sálech napříč celou naší vlastí. Jako host se na prknech prostorné stage představí skupina Geronimo rock, která se postará o prolog sobotní akce. Přijďte si i vy užít, zazpívat si a doslova vychutnat večírek, na který se nezapomíná. Brány se otevřou v 17:00, hudební start je ohlášený na 20:00 hodin. Křest alba Pictures All Around skupiny Billy Rudin slibuje dobrou zábavu a výjimečné hudební zážitky Plzeňský Anděl music bar se stane tím místem, kde se uskuteční zcela mimořádná událost v režii tachovské skupiny Billy Rudin. Právě ta zde 13.9.2024 pokřtí ještě teplou placku Pictures All Around, která se tak stane pevnou součástí kapelní diskografie. Jako hudební host se na klubových prknech představí pražská formace Miea, jejíž set dokáže jistě početné publikum uvést do provozní teploty. Přijďte i vy podpořit dobrou muziku v podání obou kapel – start akce je ohlášený na 19:00 hodin. Poslední prázdninový víkend ve znamení rocku, Harlej a Morava na Hořepníku. Kapely Morava a Harlej přijeli již tradičně na letní parket do Hořepníku, kde zahráli jejich nejznámější hitovky. Pražákům, těm je tu hej! Hořepník přivítal Pražský výběr. Pražský výběr přijel zahrát k tanci a poslechu v polovině srpna na letní parket do Hořepníku. Kapela Gang ala Basta bohužel nevystoupila. Queenie na Hyundai Family Day v Nošovicích. Queenie - Queen tribute band to rozjela v Nošovicích.

Další fotoreportáže

Šafrda memory band rozjel v tlumačovském AMFI nezapomenutelný mejdan! Poslední srpnový den byl v oblíbeném AMFI v Tlumačově u Domažlic věnován vzpomínce na legendárního zpěváka s nezaměnitelným hlasem – Vláďu Šafránka. Svůj set plný hitů Harleje, Walda Gangu i Vláďovy sólové dráhy tam totiž rozjela parta Šafrda memory band a byla to jízda! Punks for Dogs open air podpořil psí útulek Jezevčíci v nouzi Dvoudenní hudební maraton měl v Hořovicích benefiční podtext – výtěžek z této akce poputuje na konto psího útulku Jezevčíci v nouzi. Právě jeho příznivec – Zdeněk Šenkyřík Sr., se postaral o organizaci a pozvánky kapelám, které vyplnily časový program svojí produkcí. Pátek 30.8.2024 byl věnovaný metalovým fanouškům, sobota 31.8. pak patřila punkerům a muzice tohoto stylu. Festival se uskutečnil v upraveném areálu přilehlé zahrady u Společenského domu, kde nechyběl dobře zásobený bar s usměvavou obsluhou a součástí akce byl i kvalitní zvuk provázející hosty od úvodních akordů. Velkou škodou pro pořadatele i vystupující formace se stala menší účast hostů, kteří přesto dokázali v rámci možností vytvořit koncertní atmosféru. Z časových důvodů jsme se zúčastnili pouze prvního večera, který byl doslova nabitý metalovou muzikou několika sub žánrů. Poslední prázdninový víkend ve znamení rocku, Harlej a Morava na Hořepníku. Kapely Morava a Harlej přijeli již tradičně na letní parket do Hořepníku, kde zahráli jejich nejznámější hitovky. Pražákům, těm je tu hej! Hořepník přivítal Pražský výběr. Pražský výběr přijel zahrát k tanci a poslechu v polovině srpna na letní parket do Hořepníku. Kapela Gang ala Basta bohužel nevystoupila. Queenie na Hyundai Family Day v Nošovicích. Queenie - Queen tribute band to rozjela v Nošovicích. Tachovský JJ Fest naskočil do druhé dekády nabitým programem s mezinárodní účastí Bývalé koupaliště ve městě Tachov se stalo již po jedenácté místem konání významné multižánrové hudební události s názvem JJ Fest. Hlavní pořadatel Faňas Matoušek v čele týmu sehrané organizátorské party, sezval na místní stage sedm formací povětšinou s metalovým přídomkem. Druhý ročník Dead Shall Rise měl ve dvoudenním formátu totálně nabitý program, zahrály kapely české i zahraniční Prostor u fotbalového hřiště v Lužné u Rakovníka se jako mávnutím kouzelného proutku proměnil v metalové doupě. Krytá stage, lavice a stánky s občerstvením byly tím, co hosté viděli hned po příchodu od vstupní brány. Silná reprosoustava a světelné stojany pak dotvářely pohled na pódium, kde se o víkendu 23. a 24.8.2024 uskutečnil festival s názvem Dead Shall Rise vol. 2. Z časových důvodů jsme se zúčastnili pouze prvního dne, přesto mohu říci, že atmosféra měla parametry velké hudební akce.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz