ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Skupina HEX ukončila úspěšné turné vyprodaným koncertem v Bratislavě! 24. dubna 2018   (02:31)Vyprodaný bratislavský MMC, vzácní hosté a zpívající publikum! Tak vypadal závěrečný koncert úspěšného HEX feat. Silné reči TOUR na domácí scéně v Bratislavě! Ďuďo, Yxo, Fefe a Tybyke předvedli dokonalou hudební a světelnou show, kterou vtipně doplnil Ján Gordulič.

Skupina HEX ukončila úspěšné turné vyprodaným koncertem v Bratislavě!

Vyprodaný bratislavský MMC, vzácní hosté a zpívající publikum! Tak vypadal závěrečný koncert úspěšného HEX featSilné reči TOUR na domácí scéně v Bratislavě! ĎuďoYxoFefe a Tybyke předvedli dokonalou hudební a světelnou show, kterou vtipně doplnil Ján GorduličHEXáci představili skladby z nového alba Tebe a odpálili i  megahity Keď sme samiNikdy nebolo lepšie či V piatok podvečer.  Oblíbená kapela si na závěr turné pozvala na pódium Laskyho ze skupiny Para a herce ze seriálu Oteckovia, se kterými si zazpívali stejnojmennou skladbu. 


KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ
HEXáci Peter „Ďuďo“ Dudák, Martin „Fefe“ Žúži, Tomáš „Yxo“ Dohňanský a Tibor „Tybyke“ Szabados mají za sebou osm koncertů  turné, na které se vydali spolu se Silnými rečami Jána Gorduliča. Na turné si HEX nechali připravit speciální scénu, světla a zvukovou aparaturu ušitou na míru.

HEXáci Peter „Ďuďo“ Dudák, Martin „Fefe“ Žúži, …
Zažili jsme něco nového a jsme rádi, že jsme fanouškům přinesli novou tvář HEXu. Po dvou akustických turné jsme se předvedli s elektrickými kytarami, s bubny, se svým osvětlením, projekcí a skvělým zvukem. Turné bylo fantastické po všech stránkách. Lidé se smáli a dali nám obrovskou energii, máme radost z toho, že se jim to líbilo. Bylo to totiž jiné, než jaké nás znají z letních festivalů,“ s radostí říká Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Jsem velmi šťastný, že jsem absolvoval toto turné. Byl to takový experiment  a myslím si, že nám to s Janom Gorduličom dokonale vyšlo. Byl to mix dvou různých věcí, které spolu ještě nikdo nespojil. Turné bylo jiné, velmi se nám to líbilo. A myslím si, že fanouškům také. Například jsme zjistili, že Jano Gordulič velmi rád zpívá, tak si s námi zazpíval na každém koncertě minimálně jednu písničku,“ s úsměvem konstatuje Peter „Ďuďo“ Dudák.
 
 

„Zažili jsme něco nového a jsme rádi, že jsme …
Na turné samozřejmě nechyběly megahity Indiánske leto, Nikdy nebolo lepšie či Keď sme sami.  Skladbu Chvíľu áno, chvíľu nie si s HEXáky zazpíval Lasky ze skupiny Para a celý sál MMC. Z nového alba Tebe zaznělo pět skladeb, některým dali HEXáci nové aranže.

Na turné samozřejmě nechyběly megahity …
Z nového alba jsme zahráli písně: Ľahký song, Nezaspím a Oteckovia, kterou jsme složili k seriálu TV Markíza a která má ohromný úspěch. Nesměla chybět naše oblíbená skladba Srdce, která na koncertě krásně vyzněla. Skladbu Náš deň je noc jsme odpálili v takové rock´n rollové verzi, takže fanoušci mohli poznat i tuhle naši tvář,“ říká Tomáš „Yxo“ Dohňanský.
 
Hudební nášup doplnily čtyri stand-upy Jána Gorduliča, který prozradil pikantnosti o populární kapele. Fanoušci se zasmáli u vtipných videí z mládí i při historkách ze začátků kapely.
 

„Z nového alba jsme zahráli písně: Ľahký …
Jsme rádi, že nás fanoušci vnímají jako normální chlapy. A poprvé mohli prostřednictvím videí a rozhovorů nahlédnout i do našeho soukromí. Jánu Gorduličovi jsme prozradili na sebe různé vtipné příhody o škole, o brigádách, zkrátka takové, které o nás nikdo netušil...“ směje se Tomáš „Yxo“ Dohňanský.
 
 

„Jsme rádi, že nás fanoušci vnímají jako …
Fantastický koncert zakončila skladba Oteckovia ze seriálu TV Markíza, kterou si s HEXáky přišli zazpívat herci Vlado KobielskyMarek Fašiang. Hudebníci si vysloužili standing ovations a fanoušci je doslova nechtěli pustit z pódia. Užít si kapelu můžete během léta na hudebních festivalech. Letní koncerty odstartují HEX na oblíbeném Bratislavském majálesu, kde budou 6. května 2018 hlavní hvězdou. Nové album a vinyl Tebe kultovní kapely se dá koupit na www.hex.sk.
 
Informace o skupině najdete na webu http://www.hex.sk/ nebo na facebookových stránkách https://www.facebook.com/HEXOFFICIAL/?fref=ts
 

Fantastický koncert zakončila skladba …

FOTO PRO RADOST

zdroj:NK Factory
autoři:text:     Vlaďka Votrubová
foto:     Stano Klačanský



Další články s interprety HEX, Ján Gordulič

Skupina HEX odstartovala klubové turné a roztancovala Piešťany a Bratislavu! Skupina HEX odstartovala odkládané a očekávané klubové turné! Fefe, Yxo, Šarkan a Tybyke zahráli v Piešťanech a v Bratislavě a naplno si to užili! Největší hity, chuťovky i nové skladby roztancovaly fanoušky, kteří to odměnili fantastickou atmosférou! Skupina HEX chce přinést naději a radost, protože věří, že hudba a umění uzdravují. Dva roky odkládané turné je tu! Fanoušci se dočkali! Dva roky odkládané turné skupiny HEX je konečně tady! Fefe, Yxo, Šarkan a Tybyke zahrají po celém Slovensku největší hity i chuťovky, které už dávno živě nezazněly. Přijďte si zlepšit náladu a zatančit si na kultovní skladby, ale i na úplné novinky! V Trenčianských Bohuslavicích se chystá MALÝ ŽÁKOVIC, bude náhradou za jubilejní dvacátý ročník festivalu ŽÁKOVIC OPEN se bude konat i letos! Organizátoři se rozhodli fanouškům poskytnout náhradu za jubilejní dvacátý ročník festivalu. MALÝ ŽÁKOVIC se tak vrátí zpět ke kořenům. V Trenčianských Bohuslavicích vystoupí domácí headlineři HEX, oblíbená Para, kultovní kapela Bez ladu a skladu... Výzva HEXu oslovila množství kapel, rozhodněte o tom, které si zahrají na turné Jedna z nejoblíbenějších slovenských koncertních kapel potvrdila, že má fanoušky i mezi hudebníky napříč širokým žánrovým spektrem. Do výzvy skupiny HEX se zapojilo téměř sto kapel, které by si rády zahrály jako předskokani na jednom z koncertů jarního klubového turné. Skupina HEX připravila pro fanoušky jedinečný Vánoční koncert Výroční koncert skupiny HEX v Bratislavě je dva týdny před konáním vyprodán! Kapela se proto rozhodla uspořádat i exkluzivní Vánoční koncert, kterým fanoušky potěší v kultovním bratislavském Štúdiu L+S. Skupina HEX si na výročních koncertech zavzpomíná na Ďuďa Skupina HEX má za sebou nejtěžší rok ve své třicetileté historii. I díky podpoře fanoušků se Fefe, Yxo a Tybyke rozhodli hrát dále. Pro příznivce si připravili tři exkluzivní koncerty. HEX oslaví 30 let na scéně třemi speciálními koncerty na KEĎ SME S VAMI TOUR Tisíce koncertů, desítky úspěšných hitů, 9 studiových, dvě výběrová alba a mnohé významné hudební ceny. To je jedna ze slovenských nejúspěšnějších kapel, která slaví 30 let na hudební scéně.

Další články žánrů Pop, Rock'n'roll

Seven Fest v Ševětíně se do hudebních map zapsal vydařeným druhým ročníkem Pravidlo o tom, že dobré muziky není nikdy dost, přesvědčil hosty ševětínského KD druhý ročník Seven Festu. Jak z názvu vyplývá, hlavním pořadatelem se stala českobudějovická kapela Seven ve spolupráci s Honzou Hrdým a Radkem Jechem. Prostorný kulturák se plnil hned po otevření vstupních dveří a rezervačky u jednotlivých stolů naznačovaly, že bude plný dům. Odhady se staly realitou – všech šest hudebních formací tak dostalo perfektní koncertní atmosféru zaplněným parketem. Ostrá světla a dobrý zvuk byl v režii kmenových zvukařů pořádajícího Sevenu a v ten správný čas, dle stanoveného rozpisu, přišlo na řadu oficiální zahájení festivalu. Kapela MERITO vpustila do světa svou "První desku" a zve na křest plný známých hostů! Už je to nějaký čas, co jsme vám poprvé psali o zbrusu nové pop rockové formaci MERITO, která se o slovo poprvé přihlásila s velmi úspěšným debutovým songem a klipem jménem Zítra. Od té doby tahle parta v čele s Lukášem "Vondym" Vondráčkem ale rozhodně nezahálela a přichystala svým fans solidní zásobu novinek. Legendami opředený Lunetic se představí na prknech Bílýho Medvěda! Desítkami koncertů prověřený plzeňský Medvěd připravuje pro hosty koncert, který by v letech těsně před miléniem klub roztrhl zevnitř. Právě v té době byla popularita chlapecké kapely Lunetic na vrcholu slávy a dostat se na její vystoupení nebylo z důvodu obrovského zájmu vůbec jednoduché. V současnosti to je samozřejmě již skupina mužská, z níž ze čtyřčlenného obsazení nastupuje před publikum pouze trio. Přesto mají muzikanti širokou fanouškovskou podporu a o tom, jak jim to šlape, se můžete v pátek 12.4.2024 přesvědčit na vlastní oči. Dveře klubu se otevírají v 19:00, start je pak ohlášený na 20:00 hodin. BÁRA ZEMANOVÁ, FINALISTKA 3. ŘADY ČESKO HLEDÁ SUPERSTAR VOLÁ MAYDAY ROZHOVOR S BÁROU ZEMANOVOU O SUPERSTAR A O JEJÍM NOVÉM SINGLU, KTERÝ PRÁVĚ VYDALA. TROCHA KLIDU mají po třech letech SPLNĚNEJ SEN, vyrážejí na koncerty a hlásí: „Když vás náš koncert nebude bavit, vrátíme vám prachy!“ Druhé album skupiny Trocha Klidu původem ze Šumperka právě vychází u vydavatelství Tranzistor. Zapamatovatelné melodie, chytlavé texty, které vznikaly na pozadí skutečných událostí a prožitků, to vše pocukrováno koncertní energií - tak by se novinka nazvaná Splněnej sen dala charakterizovat. Pepper a Metalíza to společně rozjedou na Pouťovém koncertu v Loučimi! Oblíbené spojení Pepper a Metalíza to spolu opět rozjedou. Stane se tak o Velikonoční neděli v sále Penzionu Matějka v Loučimi, kde nás tyhle party svou chytlavou muzikou potěší v rámci Pouťového koncertu. A o tom, že se máme na co těšit, není pochyb! Ostrovy kromě hudby všemožných žánrů nabídnou i oslavu dvaceti let Česka v Evropské unii první informace o letošním ročníku festivalu United Islands of Prague

Další tiskovky

Sukulent Sound vydává na jaro pořádně vychillovaný videoklip Sukulend Sound v černobílé barvě a v pohodě videoklipem. Putovní festival Kluboofka Fest dostal reálnou podobu – čtyři kapely, čtyři zastavení napříč naší vlastí Slovo dalo slovo a vzniklo putovní turné KLUBOOFKA FEST. Čtyři koncerty, čtyři kapely ve čtyřech městech. Turné startuje v sobotu 20.4.2024 v brněnské nové Melodce. Představme si kapely, a začneme tou, která první festival pořádá. Rambanbám a jejich žhavé novinky Není svinčík jako Swinčík. Své o tom vysílá do světa skupina Rambanbám. A nejen to, novinek u nich je víc. Rock for People představuje takřka finální hudební line-up, přidává Brutalismus 3000, Kerryho Kinga z legendárních Slayer nebo The Darkness Hudební program festivalu Rock for People míří do finále. Pořadatelé oznámili přes dvacet dalších zahraničních hvězd. Chybět nebudou ani zvučná jména české a slovenské scény i pestrý doprovodný program. Potřetí a dost.... Nahey Rock - tisková zpráva Chystáme pro vás velké překvapení. Autorský pořad NaHey Rock z pera Tomáše Vladeky se mění. Změní se nejen název. Více informací přineseme už brzy. V rozlučkovém NaHey Rocku, který byl zcela v dramaturgii Tomáše Vladeky, který pořadem taky provází a nově provázet bude, se můžete těšit na opravdové specialitky. Kapely Jaksi Taksi a zakázanÝovoce a se po pěti letech vydávají na společné turné. Silné melodie, úderné bicí a přímý tah na branku, to jsou hlavní hudební atributy trojice pop-punk-rockových kapel Jaksi Taksi, zakázanÝovoce a Covers for Lovers, kapel, které začátkem dubna vyráží na společné celorepublikové turné. Těšit se můžete na celkem jedenáct zastávek, rozdělených na dvě části (jarní a podzimní). Kapely slibují to nejlepší ze svých repertoárů, několik novinek i částečný návrat ke starší tvorbě. Kapela Yaxetopeesche zaplnila Anděla k prasknutí Plzeňská rocková(?) kapela Yaxetopeesche pokřtila začátkem března ve švech praskajícím Anděl music baru svoji prvotinu - album s názvem Kde se stala chyba?
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz