ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Sosnová Classic 2024 to rozjede na plný plyn! Zve na české, italské i českomoravské legendy – na Škodu, Lancii a skupinu Čechomor! 10. března 2024   (10:54)Sosnová Classic 2024 představí klenoty automobilové a hudební scény! Půjde o víkend plný motoristického skvostu, závodů a exhibic, kam zavítají i české a italské automobilové legendy. Nouze nebude ani o hudební program, který je s radostí svěřen do rukou taktéž legendárního Čechomoru.

Sosnová Classic 2024 to rozjede na plný plyn! Zve na české, italské i českomoravské legendy – na Škodu, Lancii a skupinu Čechomor!

Sosnová Classic 2024 představí klenoty automobilové a hudební scény! Půjde o víkend plný motoristického skvostu, závodů a exhibic, kam zavítají i české a italské automobilové legendy. Nouze nebude ani o hudební program, který je s radostí svěřen do rukou taktéž legendárního Čechomoru.

Sosnová Classic 2024 představí klenoty …

Driving Camp Autodrom Sosnová pokračuje ve své rozjeté jízdě a po předešlém velmi úspěšném prvním ročníku pokračuje v akci s názvem Sosnová Classic i v letošním roce. Stejně jako tomu bylo v rámci nultého a prvního ročníku je i letos připraven bohatý nejen striktně automobilový dvoudenní program, ve kterém si každý najde to své. A to ať už jde o milovníky „čtyřkolových krásek“, dvoustopých strojů, letadel či známé folkrockové skupiny Čechomor, jejíž koncert se na této události stal oblíbenou tradicí.
 
Letošní svátek milovníků motorsportu a výjimečných strojů proběhne v Sosnové u České Lípy o víkendu 18. a 19. května. Už několik dní po otevření přihlášek bylo do závodní části registrováno více jak 100 historických závodních aut a motocyklů z Česka i zahraničí, z toho skoro třetina z doby před rokem 1939. Lístky na tribuny jsou téměř vyprodány.

Driving Camp Autodrom Sosnová pokračuje ve své …

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ
Sosnová Classic 2024 nabídne velice bohatý program. V neděli ho zpestří například výstava italských vozů na počest světové řidičské legendy z týmu Martini Lancia, která nejen dorazí osobně pozdravit rallyové fanoušky, ale předvede i své řidičské umění. Její jméno zatím zůstává tajemstvím. Připravuje se také velká výstava Mercedesů, off-roadů nebo historických motocyklů. Oproti minulému roku se plocha rozroste o dalších 10 000 m2, a to zejména pro klubové výstavy a divácké odpočinkové zóny.
 
Na své si přijdou i milovníci domácí historie. V plánu je velkolepá oslava 50. narozenin Škody 200 RS či sraz vozů Škoda 1000 MB, který již před oficiálním otevřením přihlášek přilákal na 50 zájemců. „Společně se zástupci Škoda Auto a dalšími partnery připravujeme mnoho atraktivních překvapení, která budeme postupně zveřejňovat. Věřím, že fanoušky dokážeme i letos ohromit,“ říká Pavel Dušánek, šéf Driving Camp Autodrom Sosnová.

Sosnová Classic 2024 nabídne velice bohatý …
Zkrátka a dobře půjde o víkend plný motoristického skvostu, závodů, exhibic a nebude chybět ani hudební program, který je s radostí svěřen do rukou legendárního Čechomoru, který k této akci zkrátka neodmyslitelně patří. Neboť právě na Sosnové odstartoval spolu s Kooperativou záslužný projekt na podporu Platformy VIZE 0 (zabývající se prevencí vážných dopravních nehod a snížením počtu jejich obětí až na nulu) v preventivní kampani „Nalaďte se s námi na cestu”.

Zkrátka a dobře půjde o víkend plný …
K příležitosti vystoupení Čechomoru na Sosnové Classic 2024 se můžeme těšit na speciální koncertní set plný dnes už legendárních hitů, což jistě bude dokonalou tečkou za prvním – sobotním dnem. A pokud se ptáte, jak kromě zásadního dodržování bezpečné jízdy podpořit Platformu Vize 0, je tu jedna stylová a hezká pomoc. A to v rámci zakoupení jakéhokoliv originálního „ladícího upomínkového předmětu“, jehož prostřednictvím přispějete na dopravní výchovu dětí v MŠ a ZŠ.

K příležitosti vystoupení Čechomoru na Sosnové …
Proto neváhejme a nenechme si tento výjimečný víkend na Sosnové ujít. Rezervace vstupenek, které mimochodem kvapem mizí, je k dispozici ZDE. Více informací o Sosnové Classic 2024 naleznete ZDE. Pokud byste se chtěli podívat, jak to na Sosnové probíhalo na předešlých ročnících, které jsme pro vás mapovali, navštivte Sosnová Classic 2022 a Sosnová Classic 2023.  

Proto neváhejme a nenechme si tento výjimečný …


KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ

zdroj:Sosnová Classic 2024
autoři:text:     Pavel Macán, Vlaďka Votrubová
foto:     Zdroj: Archiv Sosnové Classic, Vlaďka Votrubová, Pavel Macán



Další články s interpretem Čechomor

Čechomor s Martinou Pártlovou v rámci Prague Open Air roztančí pražské Ledárny Braník! Legendární folk rocková skupina Čechomor se skvělou Martinou Pártlovou a koncert v kouzelných prostorách Ledáren Braník… to je spojení, které ke konci léta zkrátka neodmyslitelně patří. Jinak tomu proto nebude ani v letošním roce. A o tom, že se máme na co těšit, už předem není pochyb! Čechomor a Martina Pártlová - Děčín Kooperativa Tour Mamko, nedávej mě mamko a mnoho jiných písní zazní od kapely Čechomor dne 13.7.2024 od 20 hodin v zahradách Děčínského zámku. Jinecké Slavnosti vol. XI – zábavné odpoledne pro celou rodinu Již XI. Jinecké Slavnosti o sobě dávají hlasitě vědět – oficiální zahájení proběhne v sobotu 15.6.2024. V městysu Jince, potažmo pak v Huti Barbora, připravili pořadatelé program pro celou rodinu – dětské atrakce pro ty nejmladší, chutné jídlo a kvalitní pití pak pro každého z hostů. Velkým lákadlem a důvodem k návštěvě však bude výběrový hudební lineup, v němž si přijdou na své milovníci dechovky, country, folku a samozřejmě i fanouškové rockových vypalovaček. Brány areálu budou otevřené od 12:00, úvodní slovo k zahájení si návštěvníci poslechnou úderem 13. hodiny. Sosnová Classic 2024 představila klenoty motoristické i folkrockové scény! Spanilá jízda patřila autům, motorkám i Čechomoru Motory zpívaly píseň silnice, Čechomor své známé hity a dav šuměl nadšením! Tak by se dal v kostce vystihnout druhý ročník akce s názvem Sosnová Classic. Ta nevypukla nikde jinde než ve své kolébce – v Driving Campu Autodromu Sosnová a opět přilákala hojný počet návštěvníků. Sosnová Classic 2024: Rarity ve startovním poli a slavná jména motoristické i hudební scény Letošní svátek historických automobilů, sidecarů a motocyklů Sosnová Classic, který se koná už 18. a 19. května, láká na řadu raritních strojů a slavná jména za jejich volanty. Nouze nebude ani o hudební program, který je s radostí svěřen do rukou legendárního Čechomoru. Sosnová Classic 2024 představí klenoty automobilové a hudební scény! Návštěvníky potěší historické motocykly, sidecary, automobily a skupina Čechomor Půjde o víkend plný motoristického skvostu, závodů, exhibic a nebude chybět ani hudební program, který je s radostí svěřen do rukou legendárního Čechomoru. Čechomor s Martinou Pártlovou probudil kouzlo Vánoc ve vyprodané Hybernii! Nastala první adventní neděle, tedy ideální čas na to se na krátkou chvíli zastavit, zvolnit a naladit se ve společnosti výborné muziky na blížící se nejkrásnější svátky v roce. A právě tato možnost se naskytla všem, kteří v ten den dorazili do pražského Divadla Hybernia na vánoční koncert legendární folkrockové skupiny Čechomor s hostem Martinou Pártlovou.

Další články žánrů Folk, Rock

Exkluzivní čtyřhodinový večer s legendární Codou potěší KD Mrákov Mekka chodského bigbítu - KD Mrákov u Domažlic pokračuje v rozjeté sezóně a chystá pro návštěvníky další hudební lahůdku. A to konkrétně poctivou nálož živelné hardrockové muziky legendární karlovarské party jménem Coda. A o tom, že se máme na co těšit, už předem není pochyb! V KD Horní Bříza si po letech zahrála bigbítová ikona – plzeňská rocková Odyssea Kulturní dům v Horní Bříze pamatuje časy rockových tancovaček, odpoledních čajů a podobných akcí s účastí nespočtu hudebních formací. Doba se změnila, KD stojí dál a v jeho zrekonstruovaných interiérech se konají další a další koncertní večery. Jedním z nich byl i ten v pátek 11.10.2024, kdy se na prostorném pódiu po letech na tomto místě objevila plzeňská Odyssea. Té předskočila rakovnická skupina Last Moment, která příchozí hosty připravila na události nadcházející. Ještě novotou vonící sál se bohužel nenaplnil dle očekávání, přesto si na parket fanouškové nalezli cestu a představení tak mělo důstojný průběh. Sportovní hala v Příbrami se stane jednou ze zastávek republikové Trilogy Tour 2024 legendárního Olympicu Očekávaná událost na hudebním poli čeká hosty příbramské sportovní haly v sobotu 19.10.2024. V rámci celorepublikové Trilogy Tour 2024 se stane významnou zastávkou na šňůře, kde nebudou chybět zásadní věci z šedesátileté hudební dráhy ikonické kapely Olympic. Stejně jako nestárnoucí songy, tak si návštěvníci připomenou tři kultovní alba, hýbající ve své době českou rockovou scénou. Přijďte se pobavit, zavzpomínat a užít si koncertní atmosféru i vy, dveře haly budou otevřené od 19:00, samotný start je pak ohlášený na 20:00 hodin. Očekávanou koncertní lahůdkou se v plzeňském Medvědovi stane vystoupení Miloše Dodo Doležala Multižánrový Bílej Medvěd si za novodobou éru prošel nespočtem koncertních akcí známých i méně známých hudebních jmen. Mezi top události, které pro návštěvníky pořadatelé připravují, se zařazuje vystoupení Miloše Dodo Doležala, který tu se svojí kapelou představí výběrový playlist. Jako hudební hosté zahrají na klubových prknech domácí Zakázaný sen a pražská skupina Dead Daniels. Přijďte se pobavit, zapařit a užít si výjimečnou atmosféru i vy – dveře klubu budou v sobotu 19.10.2024 otevřené od 19:00, start úvodní formace je ohlášený na 19:30 hodin. Z písničkáře kapelou. Will Eifell vydáva(jí) novou desku. Ústecký písničkář Jiří Poživil alias Will Eifell se na hudební scéně v různých projektechpohybuje už přes deset let. Z původně sólového projektu se nově stala regulérníčtyřčlenná kapela. Nyní v této sestavě vydávají EP Některý věci se dějou dvakrát. Novádeska vychází digitálně ve čtvrtek 10. října. Český mejdan s Impulsem se nezadržitelně blíží! K 25. narozeninám rádiu popřejí Mirai, Divokej Bill, No Name, Queenie, Lenka Filipová, Lenny i Michal Hrůza Fanoušci skvělé české popové, rockové, folkové i folkrockové muziky mohou střihat pomyslný metr. Český mejdan s Impulsem aneb největší oslava české a slovenské muziky, už klepe na dveře. Tato tradiční hudební akce se koná už po osmé a Rádio Impuls na ní oslaví své 25. narozeniny. Půjde o téměř pětihodinový koncertní maraton a diváci se mohou těšit na několik překvapení. Páteční večer v klatovském Falconu měl skvělou HC-metalovou tečku Suterénní Falcon Club pod klatovskou Sokolovnou nabídl dorazivším hostům hudební koktejl několika žánrů. Od úvodního setu pražských The Shamans přes nadupanou produkci sušických Deleo Omne po HCéčkový závěr tachovských The DROPP – vše ve full kvalitě, bohužel však ne do plně obsazeného klubového parketu. Přesto zde panovala dobrá nálada a koncertní atmosféra, jež pátečnímu večírku 4.10.2024 vytvářely důstojnou kulisu.

Další pozvánky na akce, tiskovky, zajímavosti

Exkluzivní čtyřhodinový večer s legendární Codou potěší KD Mrákov Mekka chodského bigbítu - KD Mrákov u Domažlic pokračuje v rozjeté sezóně a chystá pro návštěvníky další hudební lahůdku. A to konkrétně poctivou nálož živelné hardrockové muziky legendární karlovarské party jménem Coda. A o tom, že se máme na co těšit, už předem není pochyb! Sportovní hala v Příbrami se stane jednou ze zastávek republikové Trilogy Tour 2024 legendárního Olympicu Očekávaná událost na hudebním poli čeká hosty příbramské sportovní haly v sobotu 19.10.2024. V rámci celorepublikové Trilogy Tour 2024 se stane významnou zastávkou na šňůře, kde nebudou chybět zásadní věci z šedesátileté hudební dráhy ikonické kapely Olympic. Stejně jako nestárnoucí songy, tak si návštěvníci připomenou tři kultovní alba, hýbající ve své době českou rockovou scénou. Přijďte se pobavit, zavzpomínat a užít si koncertní atmosféru i vy, dveře haly budou otevřené od 19:00, samotný start je pak ohlášený na 20:00 hodin. Na hosty Bílýho Medvěda čeká výběrový dvojkoncert s názvem God Save The Punk 2024 Po jarním vydařeném koncertu v plzeňském Medvědovi se v pátek 18.10.2024 vrací na místo činu pražské The Fialky, kterým budou na pódiu rovnocennými hudebními partnery muzikanti kapely S.P.S. Obě jména v punkovém hudebním světě mnoho znamenají, což se tradičně projeví na velké návštěvnosti kultovního klubu. Očekává se plný dům, takže neváhejte s koupí vstupenek v předprodeji! Přidám časové údaje - otevření dveří 20:00, The Fialky 20:40 a S.P.S. ve 22:10 hodin. Očekávanou koncertní lahůdkou se v plzeňském Medvědovi stane vystoupení Miloše Dodo Doležala Multižánrový Bílej Medvěd si za novodobou éru prošel nespočtem koncertních akcí známých i méně známých hudebních jmen. Mezi top události, které pro návštěvníky pořadatelé připravují, se zařazuje vystoupení Miloše Dodo Doležala, který tu se svojí kapelou představí výběrový playlist. Jako hudební hosté zahrají na klubových prknech domácí Zakázaný sen a pražská skupina Dead Daniels. Přijďte se pobavit, zapařit a užít si výjimečnou atmosféru i vy – dveře klubu budou v sobotu 19.10.2024 otevřené od 19:00, start úvodní formace je ohlášený na 19:30 hodin. Říjnový Warning Veekend zve do Rosic u Brna na METALINDU V říjnovém pořadu Warning Veekend se vydáváme za Metalindou. Peter Sámel zavzpomíná, kde se mu s Metalindou v Česku a na Slovensku líbí nejvíc. Z písničkáře kapelou. Will Eifell vydáva(jí) novou desku. Ústecký písničkář Jiří Poživil alias Will Eifell se na hudební scéně v různých projektechpohybuje už přes deset let. Z původně sólového projektu se nově stala regulérníčtyřčlenná kapela. Nyní v této sestavě vydávají EP Některý věci se dějou dvakrát. Novádeska vychází digitálně ve čtvrtek 10. října. Český mejdan s Impulsem se nezadržitelně blíží! K 25. narozeninám rádiu popřejí Mirai, Divokej Bill, No Name, Queenie, Lenka Filipová, Lenny i Michal Hrůza Fanoušci skvělé české popové, rockové, folkové i folkrockové muziky mohou střihat pomyslný metr. Český mejdan s Impulsem aneb největší oslava české a slovenské muziky, už klepe na dveře. Tato tradiční hudební akce se koná už po osmé a Rádio Impuls na ní oslaví své 25. narozeniny. Půjde o téměř pětihodinový koncertní maraton a diváci se mohou těšit na několik překvapení.
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
Provozovatel portálu


Bc. Jiří Trnka
Mírová 169, 262 31 Milín

IČ: 75960052

Zapsán v živ. rej. MěÚ Příbram - OŽÚ dle § 71 odst. 2 živnostenského zákona č. 455/1991 sb. od 5. 11. 2007.


2016 ....... 2024 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz