ČLÁNKY SOUTĚŽE
Kontakty (tým) Reklama Pro média

Dymytry a recenze jejich cover novinky Somebody's Watching Me 10. ledna 2022   (09:59)Somebody's Watching Me
je píseň nahraná americkým zpěvákem Rockwellem, vydaná v roce 1984.

Dymytry a recenze jejich cover novinky Somebody's Watching Me

Tato skladba měla velký úspěch, který je na kanále Youtube vidět i dodnes v několika milionových schlédnutí. Dnes se píše rok 2022 a máme zde kapelu Dymytry, která pochází z ČESKÉ REPUBLIKY. Její úspěchy na domácí scéně se svými písněmi plní koncerntní sály a festivaly. Dymytry je prostě rodina, její styl nazývaný PSY – CORE chytí snad každého. Se skvělým Prothem. Alen A.L. Ljubić, který kapelu propaguje na zahraničních hudebních trzích je skvělou posilou teamu. Již třetí singl z desky Revolt, cover verze písně Somebody's Watching Me, je určitě skvělým počinem i když v české verzi jej na albu nenajdeme.

Tato skladba měla velký úspěch, který je na …

FOTO PRO RADOST
 Při prvním srovnání písní jak originálu tak cover verze jsem došel k názoru co se v dané době poslouchalo za hudební styl. Každá doba má svoje a originál si rád poslechnu i v dnešní době a určitě nebudu sám. Myslím si, že ani kapela Dymytry v tomto směru nešlápla vedle tento projekt, který dnešní Covidová doba pozdržela v šuplíku je skvělým počinem. Célá skladba mě baví od začátku až do konce razantní nástup a skvělé spojení zpěváka Alen A.L. Ljubić. Skladba má podřebnou dynamiku a nadšení doplněnou krásným kytarovým sólem Victor Smolski. Kterého známe z legendární heavy metalové formace Rage. Aktuálně je členem metalových kapel Almanac, Mind Odyssey a Lingua Mortis Orchestra (LMO). Zatím vidím skvělá čísla ve sledovanosti a to potěší. Třeba se i tato skladba bude poslouchat i vedle originálu za pár let. Nikomu svůj názor nechci vnucovat. Pokud máte radši Dymytry v české verzi. Tak není nic lepšího než si na jejich nové album s Prothem chvilku posečkat, protože právě vzniká a vyjde v Březnu 2022.


FOTO PRO RADOST

autor:text:     Mirek Černý



Další články s interpretem Dymytry

Dymytry a Hämatom vyráží na turné CZ tour 2023 aneb maskovaní bouřliváci opět na jedné scéně i ve Stříbře! Pekelníci z Dymytry startují své jarní turné CZ tour 2023. Spolu s německými souputníky – skupinou Hämatom opět zavítají i na západ Čech, konkrétně do KD Stříbro. Dymytry & Hämatom CZ tour 2023 Lákava koncertní jarní šňůřa kapel Dymytry & Hämatom započne v březnu po Česku a následně bude pokračovat v Rakousku, Švýcarsku a Německu. Klatovy žily svůj sen s Dymytry! Po jejich boku nechyběly Second Breath i Nothing Left To Say a déšť nás nezastavil Nastal druhý zářijový pátek a magické datum 9. 9. bylo svátkem pro všechna srdce bijící pro metal. Svou nespoutanou show tam po dvou letech odpálili legendární Dymytry s hosty Second Breath a Nothing Left To Say. Dymytry odpálí svou pekelnou show v Klatovech! Hosty večera budou Second Breath a Nothing Left To Say Na západ Čech opět dorazí bouřliváci z Dymytry. Jako support se po jejich boku představí Second Breath a Nothing Left To Say. A o tom, že se máme na co těšit, není pochyb! Déšť ani zima nikoho nezastaví, Dymytry a Arakain na Hořepníku zahráli. Třetí srpnový víkend byl ve znamení metalu na letním parketu Hořepník. I v nepříznivém počasí se zde uskutečnila další akce, tentokrát s kapelami Arakain a Dymytry. Chodrockfest 2022 aneb Domažlice rozjely svou párty rocku na Chodrocku! „Žádnyj neví, co sou Domažlice, žádnyj neví, co je to Taus...“ zpívá se v jedné z nejznámějších chodských písní. Rockoví fanoušci nejen ze Západních Čech však ví, co pro ně Domažlice v době Chodských slavností jsou a znamenají... a to hudebním rájem a největší rockovou plážovou párty plnou skvělých kapel. Chodrockfest 2022 aneb oblíbená plážová párty nabídne nabitý program českých, nejen rockových hvězd! Čas plyne jako voda a než se nadějeme, nastane nám měsíc srpen. A právě ten je na Domažlicku neodmyslitelně spojen s Chodskými slavnostmi. Ale pro fans skvělé rockové, pop rockové, metalové či folkové muziky neznačí tento termín pouze Vavřineckou pouť s folklórem a vůni chodských koláčů, ale i známý multižánrový festival Chodrockfest.

Další články žánrů Metal, Rock

Josefovská akce v MC Sklep nebyla jen pro Pepíky, rockovou nadílku si užili všichni hosté Sobotní večer v MC Sklep Spálené Poříčí měl v titulu Josefovská s datem konání den před tímto svátkem – 18.3.2023. Pořadatelé na klubovou scénu pozvali dvě formace, kde se o rozehřátí obecenstva postarala domažlická pop-rocková parta Století a dojezd s rockovým nábojem byl pak v režii blovického Gallilea. Byť se zprvu zdálo, že parket zůstane osiřelý, celkem slušná návštěva tento skeptický výhled vyvrátila a večírek se do místní kroniky zapsal viditelným písmem. Harlej po roce znovu ve Stříbře – parádní koncert před plným sálem Kulturní dům ve Stříbře je v poslední době značně vytížený - hudební formace z top české scény si tu podávají ruce snad každý víkend. Jednou z mnoha povedených akcí byla i ta v pátek 17.3.2023, kdy na prostorném pódiu zahrála rocková kapela Harlej. Black Hornet Production uvádí HELL OF A NIGHT 8.4.2023 Brány pekla se otevřou v brněnské MELODCE!!! V sobotu 8.4.2023 se rozpoutá metalová řež plná temnoty. Produkční agentura BLACK HORNET PRODUCTIONS pro Vás připravila festival kvalitní muziky z ranku extrémního metalu. Němečtí Andy Rocks na rádiu HEY Andy Rocks – Let’s Rock! Bílej Medvěd připravuje pro své hosty akci s názvem One More Night For Chester vol. 4 Plzeňský hudební klub Bílej Medvěd si na sobotu 25.3.2023 připravuje koncertní událost, jejíž výtěžek poputuje na konto organizace Psí štěstí. Záslužný tah na poli benefičním bude mít ve svém obsahu vystoupení tří formací, které svými sety podpoří dobrou věc a každý z hostů svou přítomností pomůže v péči o opuštěné pejsky. Přijďte se i vy pobavit a pomoci tam, kde je to určitě moc potřebné, start je ohlášený na 19:00. Blaze Bayley rozjíždí Unstoppable tour UK & Europe 2023 aneb návrat legendy na prkna Šeříkovky Plzeň se blíží! Metalová legenda světového formátu a zároveň někdejší zpěvák z Iron Maiden – Blaze Bayley rozjíždí své turné Unstoppable tour UK & Europe 2023. Po nucené covidí odmlce nyní znovu zamíří do srdce Evropy a nevynechá ani jádro západočeského rockmetalu – Šeříkovku Plzeň. Jako support se představí, nejen po jeho boku, zkušená Absolva. Což takhle trochu ROCK'N'ROLLu je název hudební akce ve Štěnovickém Borku, která slibuje dobrou páteční zábavu Štěnovický Borek, přesněji řečeno restaurace U Sousedů, se stane místem konání koncertu s účastí dvou výrazných kapel. To, jak se hraje dirty-rock'n'roll, nám v plné palbě předvede plzeňská skupina Pub Kings a o nálož hutného hard-rocku se postará opět plzeňská parta pod jménem Dark. Přijďte se pobavit a užít si neopakovatelnou atmosféru i vy, start je ohlášený na 20. hodinu.

Další události, novinky, tiskovky, zajímavosti, recenze

Josefovská akce v MC Sklep nebyla jen pro Pepíky, rockovou nadílku si užili všichni hosté Sobotní večer v MC Sklep Spálené Poříčí měl v titulu Josefovská s datem konání den před tímto svátkem – 18.3.2023. Pořadatelé na klubovou scénu pozvali dvě formace, kde se o rozehřátí obecenstva postarala domažlická pop-rocková parta Století a dojezd s rockovým nábojem byl pak v režii blovického Gallilea. Byť se zprvu zdálo, že parket zůstane osiřelý, celkem slušná návštěva tento skeptický výhled vyvrátila a večírek se do místní kroniky zapsal viditelným písmem. What's In The Box s písní Perfect Enemy v boji s vnitřními nepřáteli Plzeňská kapela What's In The Box vydala 9. 2. 2023 jejich zatím nejnovější počin s názvem Perfect Enemy. Singl je druhou vlaštovkou z připravovaného alba, na které se můžeme těšit zhruba na konci léta. Vzniká u Thoma Frödeho (Imodium, LABe) v jeho studiu "I" v Hradci Králové a podílí se na něm rovněž jako producent. Album vyjde i na vinylových nosičích. Harlej po roce znovu ve Stříbře – parádní koncert před plným sálem Kulturní dům ve Stříbře je v poslední době značně vytížený - hudební formace z top české scény si tu podávají ruce snad každý víkend. Jednou z mnoha povedených akcí byla i ta v pátek 17.3.2023, kdy na prostorném pódiu zahrála rocková kapela Harlej. Black Hornet Production uvádí HELL OF A NIGHT 8.4.2023 Brány pekla se otevřou v brněnské MELODCE!!! V sobotu 8.4.2023 se rozpoutá metalová řež plná temnoty. Produkční agentura BLACK HORNET PRODUCTIONS pro Vás připravila festival kvalitní muziky z ranku extrémního metalu. Němečtí Andy Rocks na rádiu HEY Andy Rocks – Let’s Rock! Bílej Medvěd připravuje pro své hosty akci s názvem One More Night For Chester vol. 4 Plzeňský hudební klub Bílej Medvěd si na sobotu 25.3.2023 připravuje koncertní událost, jejíž výtěžek poputuje na konto organizace Psí štěstí. Záslužný tah na poli benefičním bude mít ve svém obsahu vystoupení tří formací, které svými sety podpoří dobrou věc a každý z hostů svou přítomností pomůže v péči o opuštěné pejsky. Přijďte se i vy pobavit a pomoci tam, kde je to určitě moc potřebné, start je ohlášený na 19:00. Což takhle trochu ROCK'N'ROLLu je název hudební akce ve Štěnovickém Borku, která slibuje dobrou páteční zábavu Štěnovický Borek, přesněji řečeno restaurace U Sousedů, se stane místem konání koncertu s účastí dvou výrazných kapel. To, jak se hraje dirty-rock'n'roll, nám v plné palbě předvede plzeňská skupina Pub Kings a o nálož hutného hard-rocku se postará opět plzeňská parta pod jménem Dark. Přijďte se pobavit a užít si neopakovatelnou atmosféru i vy, start je ohlášený na 20. hodinu.
Zde je místo
i pro Vaší reklamu.

Hlavní banner
(180 x 450px)
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies Ochrana osobních údajů
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies
Partneři portálu
Rock Rádio ATTACKER of music Příbram.cz Dobříšsko Aktuálně Hogofogo
2016 ....... 2023 © musicgate.cz
webdesign | websystem | KAO.cz